Cork Vinbar

Cork Vinbar

Her kommer en lille stemningsrapport fra Cork Vinbar, som jeg besøgte sammen med en ven for nogle uger siden. Vi trængte nemlig til et godt glas vin og lidt at spise, mens verdenssituationen blev vendt.

Cork Vinbar ligger på Frederiksberg, og her er endelig en bar, hvor der er god plads til gæsterne, så man ikke behøver at følge med i alle de andre samtaler i rummet. Det er jo smag og behag, om man synes, at det er fedt, men jeg satte pris på, at vi kunne høre hinanden og føle, at vi talte uforstyrret.  

Vinbaren har et ganske pænt udvalg af vine på glas (både traditionelle vine samt lidt mere eksperimenterende valg i forhold til druesort og vinland) samt tjenere, der gerne vejleder. Vi fik prøvet et par forskellige vine (og jeg fik desværre ikke taget foto af navnene på dem). Under alle omstændigheder var vi godt tilfredse med de vine, vi valgte.

Der skulle også mad på bordet. Vi fik brød og olie til deling…

… og så snuppede jeg en kugle burrata med ærter, ramsløg, mynte og hakkede mandler til. Burrata er altså min guilty pleasure, når det kommer til forretter, og den heldigvis op til forventningerne – saftig og lækker. Og så gjorde det lidt utraditionelle men grønne tilbehør bestemt ikke noget, for det gav en frisk smag, der spillede godt sammen med den milde burrata.

Som anden servering havde jeg valgt toasts med mortadella, ost, syltede løg samt lidt frisk salat ved siden af. De var en anelse tørre i det men ellers ganske udmærkede. Det lidt tørre brød var dog en glimrende anledning til at drikke lidt mere vin… hehe.

Sulten var ikke så stor denne dag, så vi behøvede ikke mere, men der er såmænd også mulighed for at få dessert (og dessertvin) hos Cork Vinbar.

Jeg fik et ganske godt førstehåndsindtryk af vinbaren, så her kan jeg sagtens finde på at kigge forbi igen for at udforske vinkortet noget mere (og huske at notere hvilke vine, jeg smager ;-))2 thoughts on “Cork Vinbar”

  • Hvor lyder det hyggeligt!
    Jeg sætter kæmpe pris på lidt privatliv og gerne et ok solidt musikleje, når jeg går ud – sådan noget ringe akustik oveni mange andre og/eller reel stilhed generer mig. Det betyder meget for stemningen, at man er tilpas og føler, man kan slappe af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *