Snipniff – ølbar i Trekroner

Snipniff – ølbar i Trekroner

Første lørdag i måneden fik vi endelig besøgt Snipniff – en ølbar, der åbnede i Trekroner ved Roskilde i slutningen af 2021. Og selvom området måske ikke er det mest oplagte at tage til for at gå på ølbar, så er det virkelig praktisk, at den ligger lige ved siden af en station, så det er let at komme hjem bagefter.

Snipniff har otte forskellige øl på hanerne, som ejeren selv brygger. De fire første øl er altid på hanerne, mens de fire andre løbende bliver udskiftet. På siden af bardisken hænger skiltene for de øl, der tidligere har været på hanerne, og det giver et ret godt indtryk af, hvor forskelligt udvalget af øl kan være hos Snipniff.

Dagen for besøget var nøje udvalgt, for lige præcis den første lørdag i måneden er der kombineret ølsmagning og frokost. Her smager man de otte øl, der pt. er på hanerne og kan samtidig nyde en lille buffet lavet af Freunde Catering. Det koster 300 kr, og det er en god idé at bestille på forhånd.

Vi sad ved et bord sammen med et andet par, og der kom søde små kander på bordet med de første to øl fra hanerne – og vand naturligvis.

Derefter var der et lille udvalg af salater, brød, hønsesalat, tunmousse samt tærte, som man løbende kunne tage af.

Hver gang der kom nye kander på bordet, sørgede bryggeren for at fortælle kort om dem, og så kunne man ellers spørge løs. Han var heldigvis meget interesseret i at fortælle om både udvalget og processen, og det var ret spændende. Men vigtigst af alt – sikke nogle gode øl! De var vellavede, friske og smagte skønt. Selv den pilsner, han havde brygget, kunne jeg lide – og jeg synes ellers, at pilsner er noget af det mest kedelige øl, der findes!

Det var en virkelig behagelig overraskelse, at der findes en ølbar med så fremragende øl i lokalområdet, så det er forhåbentlig ikke sidste gang, at jeg får kigget forbi Snipniff.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *