YO Burger

YO Burger, restaurant, restauranter i København, madanmeldelse, restaurantanmeldelseDer er kommet mange nye burgerbarer i København gennem de sidste par år – heriblandt YO Burger, som jeg besøgte for nylig sammen med HomeMadeHeaven. For et par måneder siden testede vi Jagger, så vi var spændte på, om YO Burger kunne levere en lige så solid præsentation.

Menukortet hos YO Burger er utrakort. Der er fem forskellige burgere – en almindelig med oksekød, ost, salat, tomater og dressing, en med bacon oveni, en med avokado oveni, en med både bacon og avokado oveni samt en vegetarudgave, hvor kødet er udskiftet med en portobello svamp. Burgerne serveres også som menuer, hvor du får fritter og sodavand til. Så ja – ikke det vilde udvalg, men til gengæld er prisen så også i den lave ende i forhold til gourmet-burgerstederne. Den almindelige burger koster 69 kr, og en menu koster 89 kr.

Jeg synes, det er fedt, der allerede fra start var en del grøntsager i burgeren, men jeg kunne ikke stå for muligheden for at toppe burgeren med avokado, så jeg tog en avokado-burger-menu, hvor jeg valgte trøffelmayo til.

YO Burger, restaurant, restauranter i København, madanmeldelse, restaurantanmeldelseOg hvordan var burgeren så? Rigtig god faktisk! Dejlig saftig og med masser af smag. Se også det fine lyserøde kød herover – bøffen var stegt helt perfekt! En rigtig god burgeroplevelse.

Til gengæld var fritterne ikke værd at skrive hjem om. Tynde, tørre og lidt for lige-fra-supermarkedet-agtige. Mayoen var sådan set udmærket, men smagte mere af hvidløg end af trøffel.

YO Burger er ikke lige et sted, hvor man hænger ud i lang tid. Der er enkelte borde, man kan sidde ved, men ellers er det mere nærliggende at putte maden i en pose og suse ud af døren igen, hvilket mange også gjorde. Lige den dag regnede det dog i stride strømme, så vi nød maden i burgerbaren.

Burgeren kan jeg godt anbefale – men fritterne kan jeg godt undvære. Fem stjerner herfra til Yo Burger.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *