Ssam – koreanske salatwraps

Ssam – koreanske salatwraps

Ssam er en god Stop Spild af Mad-ret fra det koreanske køkken. Det var i hvert fald min tanke, da jeg faldt over retten, mens jeg researchede til mit koreanske benspænd.

Ssam består af salatblade, hvor du typisk fylder kød, kimchi og ssamjang i, og da jeg tidligere på dagen havde lavet netop Korean BBQ Chicken samt ssamjang, så vidste jeg godt, hvad aftensmaden skulle bestå af. Jeg valgte også at tilføje lidt kogte ris, jeg havde tilovers fra madlavningen et par dage før.

Så – tag et iceberg-salathoved. Skær bunden af et det og vrid/vrik forsigtigt salatblade af – det er lettest, hvis du tager fat i den kraftige bund af hvert blad. Fyld hvert blad med lunt kyllingekød, kimchi, evt. kogte ris samt ssamjang. Pynt med lidt sesamfrø og forårsløg og servér dine salatwraps em med det samme. Hav gerne lidt køkkenrulle ved siden af, hvis du får fedtede fingre 🙂2 thoughts on “Ssam – koreanske salatwraps”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *