Restaurant Spazio 26

Restaurant Spazio, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i København

Det kan være svært at finde en restaurant, der ikke serverer julemad i december måned, så vi var glade for, at vi havde købt en Tipster-deal til Spazio 26, hvor vi kunne få 9 små retter til 295 (næsten halv pris i forhold til normalt). Kort tid inden, at vi besøgte restauranten, ændrede de deres faste 9 retters menu til en 7 retters menu, men vi fik selvfølgelig de to ekstra retter.

Retterne var som sagt små og kom i de fleste tilfælde i portioner, der skulle deles. Det betød, at de første tre retter nærmest kun bestod af en enkelt bid eller to til hver. Det var mere appetizers end reelle retter – og så havde de i øvrigt sommertema, hvilket jo næsten gør en helt nostalgisk på denne mørke årstid.

Vi lagde ud med tynde, letmarinerede squash-strimler serveret med ricottacreme og hakkede pistacienødder.

Et stykke saftig grillet aubergine med hvidløg og toppet med brødkrummer.

Og til sidst små konfiterede tomater.

Alle tre appetizers var glimrende. Vi savnede dog lidt mere smag i squash-retten, hvor marinaden ikke var særlig tydelig.

Pastaskruer med små stykker græskar og krydderier, vendt i brunet smør og drysset med ost. En ret simpel men velfungerende ret. Måske lidt anonym smag men dog ikke kedelig.

Restaurant Spazio, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i København

Ravioli med svampe og salvie, parmesanflager samt en sauce lavet på smør. En rigtig dejlig ret, som havde et touch af efterår uden at blive alt for tung og kompakt.

Stegt fisk med broccolini og en luftig creme til. Mild og let servering, hvor de enkelte elementer klædte hinanden godt.

Restaurant Spazio, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i København

Stegt svinekød med grillet julesalat og en creme lavet på persille og salvie. Jeg havde fået et stykke kød med meget fedt på – faktisk var en tredjedel fedt, som jeg skar fra, og det er ganske enkelt for meget. Tilbehøret var dog ganske fint.

Fintrevet ost med kvædemos til. Jeg elsker, når restauranter komponerer kreative osteserveringer og ikke bare serverer 3-4 ostegnallinger med tilbehør til. Desværre var denne ret ikke særlig vellykket. Kvædemosen havde en fad og kedelig smag, mens mængden af revet ost var alt for stor (… det troede jeg aldrig, jeg skulle sige, når nu jeg elsker ost så højt) og kom til at virke tør og bastant sammen med kvæden.

Restaurant Spazio, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i København

Et lille stykke mandelkage badet i amarena og med yoghurtis til. Jeg er normalt ikke så vild med mandelkage, men denne udgave var virkelig lækker – og ekstra saftig på grund af amarenaen. Godt og gennemtænkt.

Mængden af mad var fin, selvom portionerne var små. Havde det været en dag, hvor vi var skrupsultne, havde det dog været lige i underkanten. Smagsoplevelserne svingede noget. Kødretten og osteserveringen var ret skuffende – til gengæld imponerede desserten, og fiskeretten og raviolien var også ganske vellykkede.

Servicen var venlig og behagelig. Det var dog lidt svært at komme i kontakt med tjenerne, da man sad meget tæt, og lydniveauet var ret højt.

Jeg ender på 4 stjerner til Spazio 26.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.