Restaurant Anarki

Restaurant Anarki, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i København

Tidligere på måneden lokkede et vennepar os med på Restaurant Anarki, for de syntes, at det var på tide med noget comfort food, og hvem kan være uenig i det med det vejr, vi har haft i denne måned? Så afsted med os. Restaurant Anarki har et glimrende a la carte kort, men de har også en delemenu med fem retter til 395 kr, og det tilbud kunne vi ikke stå for. Og med et par flasker rødvin til – navnene noterede jeg dog ikke.

Restaurant Anarki, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i København

Første servering var tre små snacks: Et stykke vaffel med trøffelmayo og skinke til hver – syndigt lækkert og velsmagende!

Restaurant Anarki, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i København

Der var også en enkelt friteret riskugle (arancini) til hver – selvfølgelig også med trøffelmayo. Også en fuldfed lækker hapser, som altid er en sikker vinder.

Restaurant Anarki, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i København

Og sidst men ikke mindst lidt anderillette på en tynd sprød skive brød med en syltet agurk oven på. Så var der lagt en god bund.

Restaurant Anarki, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i København

Efter denne solide start var det dejligt, at der kom suppe på bordet. Nu er jeg normalt ikke til ’vandede’ supper (jeg foretrækker blendede grøntsagssupper eller asiatiske supper med kød og grønt), men denne kalvehalebouillon havde godt med smag og var kombineret med svampe og kalvehalestykker. En god, varmende efterårsret.

Restaurant Anarki, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i København

Derefter blev der skiftet stil, for nu var det tid til en pastaservering. En enkelt ret med bakskuld (salt og røget fisk), hvor der var rigeligt til hver person, for det var en ret, der mættede godt. Portionen kunne sagtens have været mindre med tanke på, hvor mange retter vi skulle igennem.

Restaurant Anarki, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i København

Den ene hovedret bestod af en tartelet med kalvehjertefrikassé og peberrod samt godt med karse…

Restaurant Anarki, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i København

… og den anden hovedret var braiseret gris med grønkål og skysauce. Begge ret mættende og solide retter, som smagte skønt.

Restaurant Anarki, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i København

Måltidet sluttede selvfølgelig af med en fyldig efterårsdessert – nemlig en sticky toffée pudding, der var i fin balance – ikke så klistret og hvinende sød som desserter med karamelsauce ellers let kan blive. En god afslutning på et meget mættende måltid.

Der var godt besøgt den aften på Restaurant Anarki, og det forstår jeg godt, for der var hyggeligt, og maden var af den gode, nærende slags. Måske en anelse for fed til min normale smag, men det var lige, hvad jeg trængte til efter en lang gåtur i regnvejret den dag.

Restaurant Anarki var lidt udfordret på støjsiden, hvor akustikken var ret dårlig, men ellers var det en god oplevelse. Jeg ender derfor på fem stjerner til restaurantoplevelsen.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *