Restaurant Mission

Restaurant Mission, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i København

I juni var jeg på Restaurant Mission sammen med Onkel Rejsende Mac, og her havde vi selvfølgelig håbet på en siddeplads udenfor, da udsigten over vandet er så fin. Men lige den dag blæste det en del, så vi var egentlig ikke så skuffede, da vi fik et bord indenfor i den næsten fyldte restaurant. Det havde dog den bagside, at vi havde lidt svært ved at høre hinanden – og tjeneren – da akustikken desværre var ret dårlig.

Vi havde bestilt den ti retters menu, som Restaurant Mission har, hvor man får en masse små deleretter. Derudover fik jeg en negroni, som var ok uden helt at imponere.

Restaurant Mission, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i København

Grillede auberginer med grønne urter
Friterede blomkål med ostecreme og løvstikke
Ceviche med purløg og knas
Fladbrød
Crème, radiser, chilipesto
To forskellige slags pizza
pasta med ærter, svampe og asparges
dessert lavet på mælk, hasselnøddecrumble og bourbon caramel.

Retterne var udmærkede. Der var ingen, der for alvor skilte sig positivt ud, men der var heller ingen, som var en dårlig oplevelse.

Restaurant Mission, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i København

Som du måske bemærker, var der kun ni småretter og ikke ti. Vi spurgte efter den sidste ret (inden desserten), da vi opdagede, at vi manglede en, og at tjeneren tidligere havde nævnt en ret, som vi endnu ikke havde fået. Da vi sagde det til hende, affejede hun det med, at det ikke var sikkert, at køkkenet lavede denne ret lige denne dag, og at vi skam havde fået de retter, vi skulle have. Derefter gik der max et kvarter, og så havde en anden tjener været forbi med lige præcis denne ret til det bord, der sad tættest på os…

Jeg var noget skuffet over oplevelsen hos Restaurant Mission. Maden var på det jævne, og selvom den ikke er specielt dyr (du får ti små retter for 295 kr), så er restaurantniveauet i København generelt så højt, at jeg forventede mad med mere smag og substans. Det ville sandsynligvis fungere bedre, hvis de serverede færre retter og sørgede for at skrue op for smagen.

Vi fik som tidligere nævnt ikke det korrekte antal retter (heller ikke efter at have nævnt det over for tjeneren), og støjniveauet er så højt i selve restauranten, at man helst skal komme der en dag, hvor der er få gæster.

Jeg ender derfor lige akkurat på tre stjerner til Restaurant Mission.4 thoughts on “Restaurant Mission”

    • Hov – jeg fik lavet en slåfejl (som er rettet nu). Ti retter koster 295 kr. Det er skam stadig billigt, men når man ser på, hvad de københavnske restauranter kan servere i det prisleje, så vil jeg hellere gå efter et sted med færre retter, der er kælet mere for.

  • Mit indtryk er det samme. Vi var 10 kollegaer, jeg er vegetar og havde bedt om det, men det lyder som om vi i marts fik samme retter.
    Tjeneren var oversmart, og fortalte om sin somilie uddannelse, den så vi ikke noget til, men den score sikkert ved udendørsbaren.
    Fin nok mad, men ikke over hvad der ses hos fx madklubben.

    • Ja, det er ærgerligt. Vores tjener var sød og venlig men der var flere ting, vedkommende ikke havde styr på, og det gav ikke lige det bedste indtryk af stedet. Det er synd, når nu det ligger sådan et dejligt sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *