Nordbornholms Røgeri

Nordbornholms Røgeri, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter på BornholmBornholm og røgerier hænger uløseligt sammen. Derfor måtte gemalen og jeg selvfølgelig forbi et røgeri, da vi var på Bornholm sidste weekend, og efter lidt research faldt valget på Nordbornholms Røgeri.

Nordbornholms Røgeri, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter på BornholmDer er både en fiskebutik og en stor restaurant tilknyttet Nordbornholms Røgeri, og vi valgte at spise på restauranten, der kunne byde på en stor fiskebuffet til 180 kr per person.

Nordbornholms Røgeri, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter på BornholmHer var et bredt udvalg af fiskeretter – enten koldt eller lunt pålæg – samt forskellige slags brød og lidt salat og grøntsager.

Nordbornholms Røgeri, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter på BornholmIsær udvalget af sild var ganske godt, men der var selvfølgelig også en del røgede fisk samt forskellige slags dip og dressinger.

Nordbornholms Røgeri, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter på BornholmRestauranten er ret børnevenlig, og derfor var der også ‘klassikere’ såsom stegte fiskefileter og pommes frites – og såmænd også stegte kyllingelår til dem, der slet ikke kan lide fisk.

Nordbornholms Røgeri, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter på BornholmBlev man ikke mæt af alle fiskeretterne, kunne man også forsyne sig med fem forskellige slags is fra kølemontren eller et skud softice, som kunne toppes med forskellige slags drys.

Jeg blev positivt overrasket over buffetens udvalg hos Nordbornholms Røgeri, for selvom stedets hjemmeside indeholder en imponerende liste over buffetens retter, så var der flere ting, der ikke stod på hjemmesiden. For eksempel blev jeg glad, da jeg opdagede, at man kunne få salat, så man ikke skulle ‘nøjes’ med brød og pommes frites. Der er lidt for enhver smag, og selvom Nordbornholms Røgeri er en fiskerestaurant, så er det en god idé også at have et par ting på menukortet, som fiskeskeptikerne kan kaste sig over, hvis resten af familien vil spise der. Kvaliteten af buffetens retter svingede dog. Røræggene var meget kompakte og kedelige, og æggene  var sandsynligvis buræg, mens de fiskeretter, jeg smagte, generelt var fine. Dog var der alt for meget pasta i rejesalaten (sandsynligvis for at strække den lidt længere).

Jeg synes, vi fik et glimrende måltid mad til prisen, og udvalget hos Nordbornholms Røgeri var generelt bedre end røgeriet i Snogebæk, hvor vi spiste for nogle år siden. Fire stjerner til Nordbornholms Røgeri.10 thoughts on “Nordbornholms Røgeri”

 • Ifølge min søster er de desværre faldet af på den de sidste år (tror ikke at hun har været der i år dog).. Selv har jeg ikke været der i nogle år, men det er så hyggeligt at sidde udenfor tæt på vandet og spise… og softice er jo næsten altid et must, især for ungerne.

  • Så ville jeg gerne have oplevet dem for et par år siden 🙂
   Jeg syntes, niveauet var ok i forhold til prisen. Jeg frygtede, at det var en rigtig turistfælde, men man kunne sagtens undgå de knapt så lødige elementer fra buffeten og i stedet holde sig til de gode sager.

 • Det lyder spændende at besøge et af de bornholmske røgerier, og buffeten ser indbydende ud 🙂 Det er alt for længe siden, jeg har været på Bornholm …

  • Bornholm er en skøn ø – og bestemt et sted, jeg gerne besøger igen! Der er mange smukke steder, imponerende og lokkende kunsthåndværk og såmænd både sødt og salt til ganen 😉

 • Uha … Vi er faktisk forbi lige præcis dette røgeri ved hver tur på øen … Og da jeg om få dage skal afsted til Bornholm på ferie igen, var det skønt lige at få et gensyn med retterne.
  Vil se frem til de næste indlæg for at se om vi kan få lidt inspiration til turen!

  • Hov, så det var jo mig, der skulle have spurgt dig 🙂
   Jeg kan varmt anbefale Lassens Restaurant på Stammershalle Badehotel, hvor vi spiste fredag aften. Vi nåede ikke flere spisesteder sidste weekend (var der fra fredag formiddag til lørdag eftermiddag), men da vi var derovre for nogle år siden, fik vi en dejlig frokost hos Svaneke Bryghus: https://piskeriset.dk/en-lordag-i-svaneke/

 • Hvis I vil prøve noget godt, så skal I tage en tur om Le Port i Vang næste gang I skal til Bornholm: http://www.leport.dk
  Her har min kæreste og jeg spist mange gange før vi flyttede fra øen. Der er super service og lækker mad til en god pris, og så er der en smuk udsigt ud over Østersøen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *