Rørvig Fisk & Røgeri

Rørvig Fisk & Røgeri, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i RørvigSidste weekend tog gemalen og jeg til Rørvig sammen med svigerforældrene for at gå en tur ved havnen samt finde et sted at spise frokost. Vi faldt hurtigt over et par spisesteder og endte med at vælge Rørvig Fisk & Røgeri, der fristede med en skaldyrsbuffet til 199 kr. Jeg er ellers ikke så meget til buffeter, men vi skimmede buffetbordet, og det så lovende ud, så vi kastede os ud i det.

Rørvig Fisk & Røgeri har gjort noget ud af hygiejnen og beder blandt andet gæsterne om at vaske hænderne ved en dertil indrettet vask, inden man kaster sig over buffeten, og det syntes jeg var et ret sympatisk træk.

Rørvig Fisk & Røgeri, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i RørvigBuffetbordet bød blandt andet på en bred vifte af forskellige typer brød – alle friske og indbydende.

Rørvig Fisk & Røgeri, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i Rørvig… og her er et view ud over resten af menuen. Den er ikke voldsom stor, men til gengæld er der tilpas mange retter til, at du alligevel får svært ved at nå at smage dem alle sammen. Der er både marinerede og røgede fiske- og skaldyrsretter – lige fra sild, laks, torsk, rødspætter, muslinger, krebs og blæksprutter – samt en masse forskellige slags dip og dressinger.

Rørvig Fisk & Røgeri, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i RørvigDer er såmænd også en række friturestegte retter, så det ikke bliver alt for sundt 🙂

Jeg syntes, der var rigtig mange gode retter på buffetbordet hos Rørvig Fisk & Røgeri, og det virkede alt sammen frisk og vellavet – tilberedt på gode råvarer og ikke ‘pumpet’ med fyld (såsom jeg for eksempel oplevede det på Nordbornholms Røgeri, hvor en af skaldyrssalaterne svømmede i pasta). Jeg undrede mig dog lidt over, at restauranten valgte at servere stenbiderrogn – sæsonen sluttede trods alt for flere måneder siden, så jeg går ud fra, at rognene har været på frost. Det kunne man dog ikke for alvor smage (da de let kan få en ret fisket smag af det), men de smagte dog ikke af nær så meget som under højsæsonen.

Grøntsager – min evige kæphest mht. fiskerestauranter – var der heller ikke mange af. Jeg snuppede lidt garniture fra et af fadene, så jeg fik lidt grønt på tallerkenen, men det havde nu været rigtig godt, hvis der havde været en enkelt salat eller to. Skaldyr og brød mætter trods alt ret godt og ligger tungt i maven, så det ville være dejligt, hvis man kunne kombinere det med lidt grøntsager.

Rørvig Fisk & Røgeri, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i RørvigFiske- og skaldyrsbuffeten hos Rørvig Fisk & Røgeri viste sig at være en rigtig positiv oplevelse – ja, jeg tror såmænd, at det er den bedste fiske- og skaldyrsbuffet, jeg har prøvet til dato.

Prisen var ganske fornuftig, og det er et sted, jeg gerne kommer igen (selvom det dog næppe bliver lige foreløbig, men man har vel lov til at drømme…). Jeg ender på fem stjerner.

… MEN! Så skal Rørvig Fisk & Røgeri altså også gøre noget ved reklameskiltet, for som potentiel kunde bliver jeg ret bekymret, når jeg ser de citationstegn… 🙂3 thoughts on “Rørvig Fisk & Røgeri”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *