Drink med passionsfrugt

Drink med passionsfrugt

Jeg havde – lidt usædvanligt – passionsfrugtjuice på lager, så jeg lavede naturligvis en drink med passionsfrugt i sidste uge! Og så fandt jeg naturligvis lidt pynt frem, så den ville passe til mit glimmer og pynt-benspænd denne måned. To fluer med ét smæk – helt perfekt!

Passionsfrugt er en lidt sjov størrelse. Det er ikke en frugt, jeg bruger særlig tit i madlavningen, men den har en fantastisk syre og sødme på samme tid. Og så smager den bare af sol og sommer. Jeg har faktisk en god ven, som er helt skudt i smagen af passionsfrugt, så hver gang jeg støder på mad eller drikkevarer med passionsfrugt, så tænker jeg selvfølgelig straks på hende.

Vær opmærksom på, at du kan bruge enten hvid eller mørk rom i denne drink med passsionfrugt. Hvis du vil have en sød drink, så brug den mørke rom – og vil du have en mere syrlig drink, så brug den hvide rom.

Drink med passionsfrugt

1 drink

1½ dl passionsfrugtjuice
saften fra ½ lime
4 cl mørk eller hvid rom*
isterninger
sukkersirup
spiseligt glimmerpynt

Start med at tage et cocktailglas og gnid kanten med et tyndt lag af sukkersirup. Vend derefter forsigtigt glaskanten i spiseligt glimmer – jeg brugte nogle funky lilla flager, jeg havde liggende.

Hæld passsionfrugtjuice, limesaft samt rom i en shaker sammen med en håndfuld store isterninger. Ryst den grundigt og hæld den så forsigtigt over i cocktailglasset. Put en isterning eller to i din drink med passionsfrugt.

Note: Jeg valgte at lave den letsyrlige udgave med hvid rom, og det fungerede aldeles glimrende til min smag. Det er en enkel drink, men jeg synes, at passionsfrugten godt må smage igennem og ikke konkurrere med (for) mange andre smagsindtryk.

Ps. Hvis du synes, at det er for mærkeligt med sukkerflager som pynt, så kan du sagtens bruge sukker eller farvet sukker i stedet.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *