Brasserie Sài Gòn

Brasserie Sài Gòn

Tidligere på måneden skulle vi i Det Ny Teater, men inden da smuttede vi forbi Sài Gòn for at spise aftensmad. Den vietnamesiske restaurant har et fint udvalg af retter samt en fireretters menu til 425 kr, hvilket vi endte med at vælge. Gemalen snuppede en øl til maden, mens jeg valgte en cocktail. Den var ganske glimrende men dog lidt dyr – mener den kostede 135 kr.

Første ret var en spændende kombination af stegt blæksprutte med porre, soyasauce og chips lavet på ris. Det var en overraskende stor portion i betragtning af, at det var en forret, så den lagde en god bund. Retten smagte udmærket, men jeg havde nok undladt soyaen for at give retten en friskere og knapt så dyb smag.

restaurant saigon, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i København

Den næste ret var pho suppe med oksekødsdumplings, forårsløg og krydderurter. Den sad til gengæld lige i skabet med en fin balance i smagsindtrykkene og dumplings med den helt rigtige konsistens.

Det var tid til hovedretten, og det viste sig at være en yderst kødfuld udgave. Vi var i hvert fald lidt overraskede over mængden af kød i den velvoksne portion, og jeg endte derfor med kun at spise lidt ris til allersidst, hvor jeg brugte det til at suge lidt af den sidste sauce op med. Hovedretten bestod af friterede svinekæber og svineskank kombineret med pak choi, friske urter og salater samt en kraftig ingefær-teriyakisauce.

Den ret var der virkelig gods i – både med hensyn til mængde og smag. En rigtig efterårsret, som passede fint til det lidt kedelige vejr.

restaurant saigon, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i København

Vi var ret mætte på dette tidspunkt, så det passede fint, at menuens søde punktum ikke var voldsom stort. Den bestod af bagt ananas med is til, og den var udmærket men også lidt anonym i forhold til de andre retter. Jeg er personligt ikke så meget til bagt eller stegt ananas, så den gjorde ikke det store for mig.

Servicen var høflig, opmærksom og lidt forsigtig, og tjenerne gjorde det ganske godt.

Vi havde en fin aften hos Brasserie Sài Gòn. Maden var god, og selvom jeg personligt nok havde ønsket mindre soyasauce i første ret og ikke havde desserten blandt mine favoritter, så var der intet galt med maden. Drikkevarerne var til gengæld lidt dyre.

Jeg ender på fire stjerner med pil op til Brasserie Sài Gòn.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *