Bistro Royal

Bistro Royal

I starten af december var vi med familien på Bistro Royal i det centrale København. Vi var der om formiddagen, for vi skulle egentlig have været i teatret bagefter, men desværre blev forestillingen aflyst på grund af sygdom. Vi valgte dog at tage til København alligevel, så vi kunne hygge på Bistro Royal, inden der blev klaret et par julegaveindkøb.

Vi var der som sagt om formiddagen, så det var morgenmadskortet, vi kiggede på – og det var pænt varieret. Som osteelsker savnede jeg lidt større ostevalg, men det løste sig, hvilket du kan se længere nede i indlægget. Men ellers var der et lille men forholdsvis bredt udvalg af morgenmads-/brunchretter.

Jeg drikker ikke kaffe, men en cappuccino kan jeg som regel godt drikke, så det nuppede jeg. Denne udgave var dog temmelig kraftig og slet ikke min smag – den manglede ganske enkelt mælk. Så det var en lidt ‘hård’ start.

Jeg havde valgt to serveringer. Først en avokadotoast serveret på ristet surdejsbrød med en avokadocreme rørt med citron og chili, en syltet tomat, et pocheret æg samt saltede mandler. En ret frisk ret – der var i hvert virkelig knald på citronen i cremen, og selvom jeg godt kan lide citron, så havde det klædt serveringen, hvis avokadocremen havde været lidt mindre skarp. Men ellers en god kombination, hvor ægget heldigvis tilføjede en blød og formildende smag.

Bistro Royal, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i København

Alle i selskabet havde valgt en Croque Madame, og det var på alle måder en god beslutning. Faktisk var den hovedårsagen til, at jeg skriver dette blogindlæg, for jeg havde oprindeligt ikke tænkt mig at blogge om oplevelsen. Billederne er også derefter, for jeg havde ikke et godt kamera med. MEN – tilbage til serveringen. Den var edderbrandyleme god! Den bestod af en surdejstoast smurt med dijonsennep og toppet med landskinke, tynde tomatskiver, masser af smeltet Vesterhavsost samt spejlæg. Der kom et lille glas salat til, som ikke er med på billedet. Men altså, den Croque Madame er uden tvivl den bedste, jeg nogensinde har smagt! Det var, som om englene sang OG spillede på trækbasun på samme tid! Øjøjøj en syndig god ret.

Jeg sprang over de søde indslag, for jeg er ikke så god til søde ting om morgenen/formiddagen, men flere i selskabet var ret begejstrede for vaflerne med flødeskum og chokolade (omend de mættede temmelig meget!), og generelt virkede folk godt tilfredse med deres valg. Jeg syntes som sagt, at avokadocremen var lige lovlig syrlig, men den dejlige Croque Madame var helt sikkert besøget værd. Ja, faktisk vil jeg mene, at hvis du godt kan lide den type servering, så er Bistro Royal et must at prøve.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *