Bar Next Door

Bar Next Door, cocktailbar, bar, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnTidligere på ugen smuttede jeg på Bar Next Door sammen med en af mine venner. Bar Next Door er Madklubbens seneste projekt og åbnede for en måned siden lige ved siden af Alabama Social og Hanzô. I løbet af den første måned havde baren happy hours hver tirsdag og onsdag, og det kunne vi selvfølgelig ikke stå for, så det nåede vi lige at benytte.

Efter at have konsulteret personalet prøvede vi denne smukke drik som den første – en drink med gin, appelsinjuice, kardemomme, ingefær og rødbedesaft. Vi blev positivt overrasket over balancen i drinken, for vi bange for, at rødbedesaften ville være for dominerende, men det var slet ikke tilfældet. En dejlig frisk drink, der hverken blev for skarp eller for kraftig.

Bar Next Door, cocktailbar, bar, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnNæste drink var denne cremede sag, hvor billedet desværre ikke helt yder den retfærdighed. Den bestod af græskarvodka (?!), cointreau, limesaft, oliven, salt og citronskal. En skøn sødmefuld sag med cremet skum på toppen, der havde fået en hurtig flambering, så drinken mindede om en crème brulée.

Det ville være en fin drink at slutte af med…

Bar Next Door, cocktailbar, bar, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i København… men vi kunne ikke nære os og nuppede en mere! Aftenens sidste drink blev denne smukke og elegante sag, der var lavet på bourbon, becherovka, kakaolikør, kanel, nelliker og mezcal. Vi havde nok forventet en mere dessertagtig drink, men faktisk var det aftenens kraftigste drink, hvor spiritussen var ret tydelig (uden at det dog blev for meget). Bartenderen fortalte, at drinken var inspireret af klassikeren Old Fashioned, og det viste sig, at den var perfekt at slutte af på, da den var ret kraftig, men samtidig også rensede munden for den søde smag fra den forrige drink.

Jeg kommer alt for sjældent på cocktailbar, så jeg er glad for, at vi fik tid til at prøve Bar Next Door. Stedet overraskede positivt – betjeningen var sød og hjælpsom, og drinksene var spændende og godt balancerede.

Normalprisen for drinks hos Bar Next Door ligger mellem 75 kr og 95 kr, hvilket jo ikke er galt, når man ser på det generelle prisniveau for cocktails i København – og da slet ikke, når de var så lækre.

Så ja – jeg kan godt anbefale Bar Next Door. Hyggelig og uformel cocktailbar med et herligt udvalg af skønne cocktails.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *