MAD Burgerbar

MAD, MAD burgerbar, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnI går lokkede jeg Bedstevennen med på burgerbar – nærmere bestemt MAD Burgerbar, som jeg længe har overvejet at prøve. MAD Burgerbar fik noget blandede anmeldelser i starten, så jeg har været lidt tøvende med at prøve stedet, men nu vovede vi pelsen.

MAD står for Modern American Diner og serverer da også en god blanding af burgers, steaks, ribs og sandwiches. Stedet har et forholdsvist stort udvalg af amerikanske øl – desværre dog mest IPA og meget milde lyse øl, og det er ikke just de øltyper, der siger mig mest, så det afholdt jeg mig fra.

Jeg valgte en smoked bacon & cheeseburger med røget mozzarella, bacon, BBQ-sauce samt baconnaise (dvs. mayonnaise med baconsmag). Derudover snuppede jeg en portion traditionelle pommes frites sammen med en green peppercorn dip.

MAD, MAD burgerbar, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnBurgeren viste sig at være en rigtig saftig sag. En meget luftig og glinsende bolle, som så voldsom ud, men viste sig at være fnuglet. Et rigtig godt brødvalg – og meget amerikansk i øvrigt, selvom bollen nu ikke virkede helt så sød som de amerikanske (hvilket dog ikke gjorde mig noget). Burgeren var ret snasket, men indeholdt dog også grøntsager, og det var en virkelig skøn mundfuld – fuld af smag og velbehag. Den måtte gerne have været en smule mere krydret, men det er mere mine præferencer – den levede op til det, menuen lovede.

Mine pommes frites var glimrende – store og sprøde. De måtte gerne have været en smule mere fedtede (det er ellers ikke noget, der plejer at mangle ved pommes frites). Min peberkornsdip var spændende og fin afstemt. Den er ikke specielt stærk men har en god fin smag af peber. Jeg prøvede også et par chili fries, som Bedstevennen havde fået, og de var overraskende milde, hvilket var lidt synd, når nu de blev præsenteret som chili fries. Jeg ville i hvert fald have ønsket mig nogle, der var stærkere, hvis jeg havde bestilt dem.

Jeg har umiddelbart indtryk af, at prisniveauet hos MAD Burgerbar er en smule højere i forhold til en del af de andre burgerbarer, der er poppet op i København de senere år. Til gengæld var jeg så også ret tilfreds med måltidet, og den luftige bolle gjorde tilmed, at jeg kunne spise hele burgeren (der er visse burgerbarer, hvor jeg må droppe den øverste del af bollen, fordi burgerne er så store og mættende…)

Serviceniveauet var ok, men ikke noget særligt. Vi fik, det vi skulle bruge, og det var også ok.

Alt i alt ender jeg på fem stjerner til MAD Burgerbar. Her kunne jeg godt finde på at spise igen… og måske alligevel prøve en af de amerikanske øl 🙂

MAD, MAD burgerbar, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i København2 thoughts on “MAD Burgerbar”

  • Jeg har også kigget meget på MAD da jeg kører forbi hver dag men da jeg læste anmeldelser valgte jeg ikke at prøve den, men det kan da godt være din anmeldelse får mig til at smutte forbi en dag. Tak for det.

    • Det forstår jeg godt. Jeg var også lidt skeptisk, men jeg blev heldigvis positivt overrasket. Håber det er et generelt tegn på, at stedet er blevet bedre 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *