Restaurant Bloom Vesterbro

Restaurant Bloom Vesterbro

Lige før påske slog jeg et smut forbi Restaurant Bloom Vesterbro i København for at spise (og ikke mindst sludre) med en anden madelsker. Her kan man få en tasting menu til med fire retter til 435 kr, og det lød umiddelbart fristende. Der var dog to problemer – at vi ikke var sultne nok til at spise fire retter, og at der var andre retter, der fristede mere på a la carte kortet. Her er der et lille udvalg af forretter til 115 kr, hovedretter til 195 kr samt desserter til 95 kr. Så ganske rimelige priser.

restaurant bloom, bloom, restaurant på Vesterbro, restauranter i København, restaurantanmeldelse, madanmeldelse

Men inden det var tid til at vælge maden, så skulle vi først have lidt at drikke. Min medspiser kastede sig over vinkortet og fandt et glas hvidvin, der faldt i hendes smag. Jeg var til gengæld fristet af drinkkortet, hvor jeg fandt en drink med jordbær og basilikum. Det var et lidt utraditionelt valg for mig, da jeg typisk går efter de friske og syrlige drinks, men jeg trængte til lidt sommersmag. Og sikke en smuk og indbydende drink, der kom på bordet! Lækker cremet skum og fin smag af både jordbær og basilikum. Dog forholdsvis enkelt smagsmæssigt.

Jeg havde spottet burrata blandt forretterne på kortet, og da det er min absolut favorit-forret, så måtte jeg naturligvis vælge den. Osten kom med tomater, salat, pinjekerner, granatæblekerner og croutoner. En dejlig sommerlig forret (som dog føltes lidt spøjs at spise i slutningen af marts). Jeg kunne godt have brugt en lidt mere saftig burrata, men den gik an.

restaurant bloom, bloom, restaurant på Vesterbro, restauranter i København, restaurantanmeldelse, madanmeldelse

Der var til gengæld masser af saft og smag i min hovedret. Her fik jeg moules frites med fløde og gulerodsstrimler samt pommes frites. Muslingerne var perfekt tilberedt, og den herlige flødesauce var dejlig at sippe af. Portionen var dog ganske velvoksen, så jeg endte med at måtte levne af både sauce og pommes frites!

Vi havde desværre ikke appetit til dessert denne aften, så det var måske heldigt, at desserterne hos Bloom Vesterbro heller ikke fristede. Jeg nød i stedet en ganske glimrende cappuccino som afslutning på måltidet.

Servicen var ganske fin – meget smilende og hjælpsom – og i det hele taget var der meget behageligt at være.

Jeg ender på fire stjerner med pil op til Bloom Vesterbro.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *