Antibes

Antibes

Onsdag var folk lidt trætte, så der lavede vi en mindre ekspedition til Antibes. Der var kvælende varmt, da vi kom, men kort tid efter blev der overskyet, og så faldt temperaturen til et acceptabelt niveau.

Vi gik en tur nede ved havnen og den strand, der lå i en lille bugt ved byen, inden vi fortsatte op i selve byen. Vi kom forbi et Picasso-museum som lå i et galleri, han havde i sin tid, og vi besøgte kort en katolsk kirke, som lå tæt på museet.

grøntsagsmarkedI Antibes er der et dejligt, overdækket marked, som vi også nåede forbi. Jeg fik desværre ikke tid til at købe noget der, men det blev til et par billeder.

Det er et marked primært for fødevarer, hvor du kan få pølser, ost, grøntsager, frugt, krydderier og diverse tapenader og sennepper.

Varerne er ikke superbillige, men de ser gode ud. Vi bemærkede, at bær tilsyneladende er ret dyre i Frankrig, så her er endelig noget, der er billigere i Danmark! 🙂

Der var et par steder, hvor man kunne få smagsprøver – blandt andet hos slagteren og hos bageren, men det fik vi ikke benyttet os af.

Lige efter markedet tog vi hjem igen. Der var ikke så megen energi, og solen var brudt igennem igen og truede med at grille os til popcorn! Desuden havde vi noget meget vigtigt, der ventede derhjemme… vi skulle nemlig holde poolparty! Der blev indkøbt drikkevarer, frugt og chips, og efter aftensmaden blev lyset i poolen tændt, og der blev sat stearinlys frem.

stearinlys2 thoughts on “Antibes”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *