Marked i Nice

Vi tog til Nice om tirsdagen, hvor temperaturen nåede op på 23-25 grader, og vi fandt et marked med grøntsager og delikatesser. Sidstnævnte var det, jeg fandt interessant at fotografere, så er her en række billeder af sukkerkogte frugter og grøntsager, marcipanfigurer og nødder (og nej, jeg købte ikke noget, men jeg var ret fristet…).

madmarked i Nice
madmarked i Nice
madmarked i Nice
madmarked i Nice

Vi gik en tur i den gamle have i Nice, inden vi tog videre til Villefranche og spiste frokost ved havnekanten. Her fik jeg den bedste lukkede pizza i hele mit liv (ok, det lyder bedre end det er, for så mange og nuancerede erfaringer har jeg ikke med lukkede pizzaer – men denne her var altså god!).

Vi sluttede af med at tage til Eze og gik en tur i de charmerende små gader og i kaktuslunden, inden vi tog hjem til sommerhuset.

5 thoughts on “Marked i Nice

  1. Mja… men jeg kan jo røbe, at jeg allerede på det tidspunkt havde købt temmelig mange spændende ting i supermarkederne, så jeg kunne godt se, at der snart ikke var mere plads i kufferterne 😉

    Og ja, jeg slutter fortællingen af med et par billeder af indkøbene!

  2. Jeg var ret imponeret over, hvor mange forskellige frugter, de havde eksperimenteret med – men jeg vil nu også indrømme, at jeg studsede noget, da jeg så, at de også havde udsat agurker for samme tur! :-O

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *