Marked i Nice

Marked i Nice

Vi tog til Nice om tirsdagen, hvor temperaturen nåede op på 23-25 grader, og vi fandt et marked med grøntsager og delikatesser. Sidstnævnte var det, jeg fandt interessant at fotografere, så er her en række billeder af sukkerkogte frugter og grøntsager, marcipanfigurer og nødder (og nej, jeg købte ikke noget, men jeg var ret fristet…).

Vi gik en tur i den gamle have i Nice, inden vi tog videre til Villefranche og spiste frokost ved havnekanten. Her fik jeg den bedste lukkede pizza i hele mit liv (ok, det lyder bedre end det er, for så mange og nuancerede erfaringer har jeg ikke med lukkede pizzaer – men denne her var altså god!).

Vi sluttede af med at tage til Eze og gik en tur i de charmerende små gader og i kaktuslunden, inden vi tog hjem til sommerhuset.5 thoughts on “Marked i Nice”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *