En tur forbi Bazar Vest

Bazar Vest, Aarhus, madmarked, marked, fødevaremarked
Jeg er netop hjemvendt fra en dejlig tur til Århus, hvor jeg har brugt weekenden i godt selskab med to af byens tovligste tøser – Klidmoster og Anarkisten. Hvad der oprindeligt skulle være et kagedekorationskursus hos Anarkisten om søndagen, endte med at blive en hel weekend, hvor jeg tog i Bazar Vest med Klidmoster om lørdagen, spiste på Klassisk 65 samme aften med begge tøser og sluttede af med kursus om søndagen.
Bazar Vest, Aarhus, madmarked, marked, fødevaremarkedJeg var med toget tidlig lørdag morgen, og så mødtes jeg som sagt med Klidmoster, hvorefter vi straks susede ud til Bazar Vest. Jeg har længe drømt om at se stedet, og det skuffede bestemt ikke!
Jeg kunne snildt have brugt mere tid – og flere penge – der, men jeg havde en helt naturlig begrænsning i,  hvor mange ting jeg reelt kunne slæbe af sted med, så jeg måtte handle meget fornuftigt. Derfor var det ret begrænset, hvad jeg købte af grøntsager og frugt – der var ellers et fantastisk udvalg til gode priser.
Bazar Vest, Aarhus, madmarked, marked, fødevaremarkedTil gengæld fik jeg købt en del gode sager i en tyrkisk butik og i en pakistansk butik, hvor jeg fandt flere specialiteter, jeg har været på udkig efter.
Tingeltangelbutikkerne fik vi ikke kigget så meget på, men var da forbi den meget billige genbrugsbutik, hvor jeg fandt et par meget rustikke krus til den herlige pris – fem kroner stykket! Dem skal jeg nok få noget sjov ud af…

Til frokost spiste vi på et af de små og billige spisesteder, hvor vi fik en skål hummus hver samt brød og syltede grøntsager til. Desuden købte vi også en dejlig krydret samosa. Vi kunne dog sagtens have delt portionen med hummus, for der var virkelig meget, men det var billig mad, der smagte ganske godt.
Bazar Vest, Aarhus, madmarked, marked, fødevaremarkedBazar Vest, Aarhus, madmarked, marked, fødevaremarkedBazar Vest, Aarhus, madmarked, marked, fødevaremarkedBazar Vest, Aarhus, madmarked, marked, fødevaremarked16 thoughts on “En tur forbi Bazar Vest”

 • Eva – det var en superskøn weekend! Det kan du tro, der gør – men jeg er ikke sikker på, at jeg når det i morgen, for der får vi gæster, og der er meget at fortælle om i forbindelse med det hyggelige restaurantbesøg 🙂

 • Kære Piskeris
  Det lyder som en fantastisk weekend. Spiste selv på Klassisk 65 for kort tid siden. Fantastisk mad. Jeg fik tartar og det var virkeligt lækkert. Glæder mig til at læse din oplevelse af stedet.
  Kh Nadia

 • Hej Piskehaps

  Jeg kan ud fra dit indlæg udlede at du kom hel og vel hjem 🙂

  Tak for en herlig weekend, det var dejligt at lege en der næsten er lige så tovlig som os. Åh, jeg har nogle skønne billeder fra bistroen og jeg glæder mig til at se dine….

  Det var nogle lækre sager vi fandt i bazaren, glæder mig til at eksperimentere med det hele.

  Og hyldeblomstsaften – hvad kan jeg sige, jeg er rørt til tårer. Tak 🙂

 • Foodfanatic – det var det bestemt også! Hehe, tartaren talte Klidmoster også godt om, men i det hele taget var der mange gode retter. Jeg satser på at skrive om det i morgen aften – skal lige se, hvor mange billeder jeg kan redde (belysningen var ikke så egnet til at tage billeder i – og slet ikke med mit kamera).

 • Klidmoster – det er jeg, men jeg var godt nok træt i bussen på vej hjem 😉

  Mine billeder er desværre ikke blevet så gode (et par af dem er heldigvis dejlig uskarpe… og når jeg skriver heldigvis, så skyldes det den mængde rødvin, vi havde indtaget på det tidspunkt).

  Ja, for søren da – jeg ved ikke, hvad jeg ville gøre, hvis jeg boede tæt på Bazar Vest. Jo vent – jeg ville handle der alt for tit! 😀

  Tak for en fantastisk weekend, overnatning og godt selskab. Hils mivserne og Max fra mig 🙂

 • Det lyder som en helt fantastisk weekend, Piskeris! Og sådan en bazar måtte gerne ligge også i Frederiksværk. Jeg bliver så ked, når jeg tænker på det lousy udvalg af frugt, grønt og krydderier der er her …

 • Tak for din søde hilsen3 Det lyder bare til at have været en super weekend wow. Lækre butikker, skøn restaurant og fantastisk selskab. Tænk at i sådan kan mødes!! Ha en dejlig uge!

 • Hold da op, sikke en weekend 🙂

  Jeg har desværre aldrig været i Bazar Vest, men det må jeg næste gang jeg kommer til Århus 🙂

  Maden ser vel nok lækker ud…..

  Mange hilsner
  Birthe

 • Madame – det var det også! Altså, jeg kunne nærmest blive fuldtidsvegetar, hvis der var sådan et grøntsagsmarked i nærheden – til trods for, at jeg bestemt ikke siger nej til en god bøf 😉

 • NYBH – jeps, programmet var godt pakket! Og det skal du gøre – Bazar Vest er en spændende oplevelse med gode muligheder for at finde nye specialiteter til madlavningen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *