Saint Paul

Saint PaulFredag eftermiddag lavede vi en udflugt til det, der muligvis er min yndlingsby i Nice-området – nemlig Saint Paul. Det er en mindre by, hvor kunstnerne i sin flokkedes, og byen har i dag mange små gallerier og udstillinger. Den er desværre rimelig turistramt, så noget af charmen er gået af den, men den kan stadig anbefales – og især udenfor turistsæsonen, hvilket vi oplevede i april måned. De smalle gader og bittesmå butikker gør sig nu bedst, når det ikke er overrendt af mennesker. Det var i øvrigt også i denne by, at jeg fik købt sommertøj, da vi her sidst.

Når vi engang bliver millionærer (… ok, man har vel lov at drømme!), tager vi ned til Saint Paul og køber et par kunstværker. Udvalget er rimelig blandet, og der er både malerier og skulpturer.

smuk gademasser af isHalvdelen af det lækre udvalg af italiensk is

is

Vi sluttede gåturen i Saint Paul af med at købe isvafler hos en bod med italiensk is. Jeg var ikke så sulten, men jeg ville have en is på ferien, så jeg tog to kugler – en med fersken og en med yoghurt. Den smagte virkelig godt, men kostede altså også derefter.


2 thoughts on “Saint Paul”

  • Madame – tak skal du have. Ja, jeg glæder mig også allerede til næste gang, vi skal ud at rejse! 😀

    Dog er det nu meget godt at være hjemme igen, og den næste uges tid går med at få venner på besøg, se film og bare nulre rundt i hjemmet, og det er nu heller ikke så ringe endda 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *