Æggewrap med rejer og avokado – LCHF-venlig

Æggewrap med rejer og avokado – LCHF-venlig

Jeg starter med månedens mest simple opskrift – æggewrap! Til én person skal du bruge 2 æg, lidt smør samt salt og peber – samt fyld til wrappen.

Blend æggene til en ensartet masse. Smelt lidt smør på en pande og fordel æggemassen på panden. Drys lidt salt og peber på æggemassen og lad det stege, indtil det stivner. Vend forsigtigt din æggewrap og steg den kort tid på den anden side.

Nu skal din æggewrap fyldes. Jeg tog en spsk god mayonnaise og rørte med lidt citronsaft og fintrevet citronskal, inden jeg smurte min æggewrap med citronmayonnaisen. Herefter fordelte jeg noget avokado samt et par håndfulde friskpillede rejer.

Superenkel og superlækker ret.



12 thoughts on “Æggewrap med rejer og avokado – LCHF-venlig”

    • Ja, det er meget let at lave og kan varieres i det uendelige. Jeg overvejede, om jeg skulle gå ‘all in’ og lave en wrap med kyllingekød – men rejerne fristede mere denne gang 😉

    • God idé! Og ja, de kan jo varieres en hel del – både mht. selve wrappen og til indholdet. Jeg synes, det er en ret smart og enkel servering 🙂

  • Mmm..det ser super lækkert ud! Den ret er blevet skrevet på min madplan. Torsdagens aftensmad med lidt salat til.
    Tak for opskriften 🙂

    • Jamen så er det jo perfekt! Og jeg synes også, det er ret smart, at man kan lave dem uden mel – det gør det noget lettere, når jeg har glutenallergikere på besøg 🙂

  • God eftermiddag til Fruen i Stuen, eller skal jeg sige i Køkkenet:-)

    Her har jeg været bortrejst en uges tid og så kommer jeg hjem til flere lækre indlæg fra dig.
    Det er super positivt, jeg kan prøve flere af dem af og fornøje min gane som mave!
    Tak.

    Lasse

  • Aftensmaden idag stod på dette. Blev overhovedet ikke så fikst som dit at se på – men smagen fejlede så absolut ikke.
    Mums!
    Tak for en god ide 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *