The Union Kitchen

The Union Kitchen, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnTidligere på måneden var jeg på The Union Kitchen med et par kolleger. Den ene af dem havde været der før, hvilket var en så god oplevelse, at hun hurtigt overtalte os andre til også at prøve stedet.

The Union Kitchen ligger en spytklat fra Nyhavn og er dermed et glimrende alternativ til alle turistfælderne i området. Stedet har ikke bare et spændende drinkkort, som du kan se herover, men også et udvalg af røde, hvide og mousserende vine. Og så er der naturligvis også maden, men den vender jeg tilbage til om lidt. Først får du lige et billede af den drink, jeg nød under maden.

The Union Kitchen, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnJeg snuppede en English Lady (det er drinken til højre), der var med gin, agurk, æggehvide, citron og en korianderkvist. En frisk og mild drink, der gjorde sig godt på en lun sommeraften. Mmm!

Dernæst var det tid til noget at spise. The Union Kitchen er ret glade for kødboller – i hvert fald består hovedparten af menukortet af retter, hvor man får kødboller til. Hvilken kødtype vælger man selv – i de fleste tilfælde vælger man mellem oksekød, svinekød, kylling eller vegetardeller, men der var blandt andet også en ret med laks. Der er en fin bredde i udvalget af retter – både asiatiske og sydeuropæiske – og jeg syntes i det hele taget, at det er et ret sjovt koncept! Man kan også få en række mindre retter, så vi endte alle med at snuppe en lille ret samt en hovedret med kødboller.

… og derefter blev vi overraskede…

The Union Kitchen, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i København… for den lille ret, som i mit tilfælde var en salat med strimlede rodfrugter, gedeost og brødcroutoner, var alt andet end lille! Det er lidt svært at se på billedet, men skålen var minimum 20 i diameter og ret dyb, så salaten i sig selv var nærmest et hovedmåltid i sig selv! Det havde jeg bestemt ikke ventet, når den stod under små retter (og at der var noteret, at man kunne også få den i stor størrelse…!). Havde jeg vidst det, ville jeg nok have nøjedes med at bestille salaten.

The Union Kitchen, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i KøbenhavnJeg havde nemlig også bestilt en hovedret, og her fik jeg en servering med kæmpe-kødboller! Det var kyllingekødboller med avokadomos, stegte grøntsager og teppanyaki sauce. Retten i sig selv var udmærket, selvom jeg syntes, at den kom til at fremstå lidt voldsom med de meget store kødboller – jeg kunne sagtens have klaret mig med halv mængde kødboller og stadig være mæt og tilfreds.

Jeg fik næsten spist op, og jeg aner simpelthen ikke hvordan! Så var jeg til gengæld også så revnende mæt, at jeg nærmest ikke kunne vrikke med ørerne.

Servicen var noget blandet, men det var også vores umiddelbare indtryk, at tjeneren var helt ny. Der var heldigvis et par mere erfarne folk blandt serveringspersonalet, der kunne hjælpe til, da der var et par ting, der glippede.

Bedste oplevelse hos The Union Kitchen var helt klart deres drinks. Maden var udmærket, men portionerne var ret store, så hvis jeg kigger forbi der igen, vil jeg nok holde mig til en salat og så eventuelt kombinere det med en dessert eller en dessert-cocktail, som restauranten også har (et koncept, jeg elsker!).

Jeg ender på fire stjerner til The Union Kitchen.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *