Restaurant Falang Asiateria

restaurant Falang Asiateria, restauranter i København

Falang Asiateria er en farverig thailandsk restaurant, der ligger tæt på Hovedbanegården i København. Et festligt indrettet spisested hvor du kan få både drinks og en række små og store retter. Jeg smuttede forbi stedet sammen med en ven for at hygge, så fokus var ikke så meget på mad og drikke denne gang, men du får alligevel en hurtig stemningsrapport derfra. Og så beklager jeg billedkvaliteten – mit mobilkamera var virkelig ikke gode venner med lyset på restauranten.

Jeg valgte en frisk og dejlig drink, som jeg tænkte ville være en god optakt til – og supplement til – maden. Min medsammensvorne var til en lidt sødere hindbærsag, som også faldt i god jord.

restaurant Falang Asiateria, restauranter i København

Inden besøget havde jeg forelsket mig i et par retter, som jeg havde set på menukortet på hjemmesiden. Desværre matchede restaurantens menukort ikke med det, der lå online, så jeg måtte finde på noget andet. Der var heldigvis en masse gode sager at vælge imellem, men jeg var så optaget af at hygge, at jeg ikke fik noteret hvad de enkelte retter/drinks hed!

Maden blev serveret på én gang. Jeg havde valgt en frisk og letsyrlig pad thai masser af grøntsager og koriander (yay!) …

… og nogle sprøde forårsruller med grøntsagsfyld og chilisauce til. Begge retter var velsmagende og lækre og kom ligesom med min vens mad ret kort tid efter, at vi havde bestilt. Jeg syntes dog, at det var lidt af en tilsnigelse at kalde salaten for en af de større retter. Den havde en fin størrelse til mig, men så stor var den altså heller ikke.

Jeg sluttede af med en Espresso Martini som dessert. En lidt sprittet sag som jeg gerne havde set i lidt mere afdæmpet udgave men til gengæld med en dejlig cremet top.

Servicen hos Falang Asiateria var meget frisk, sød og opmærksom. Vores tjener strålede af positivitet og livsglæde, og det kan man jo kun blive i godt humør af – især her i det våde og grå februarvejr.

Falang Asiateria var en ganske god oplevelse – ikke mindst på grund af servicen, men maden var bestemt også glimrende. Helt sikkert et sted, jeg gerne kigger forbi igen.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *