Restaurant MAOBAO

MAOBAO, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i København

For et stykke tid siden havde min belgiske ven og jeg tænkt os at prøve cocktailbaren Gilt, men inden da skulle vi naturligvis have lidt at spise, og her faldt vi over MAOBAO, der lød ret spændende. MAOBAO startede som street food koncept, men flyttede for nogle år siden ind hos cafeen Sidecar, hvor de nu serverer asiatisk mad fra torsdag til søndag. Sidecar sørger så for cocktails, øl og naturvine.

MAOBAO, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i København

Jeg startede med en drink, for udvalget var simpelthen for spændende til, at jeg kunne lade være. Til gengæld fik jeg ikke noteret hvilken en, jeg valgte, men den var ganske dejlig, så jeg fortrød bestemt ikke.

MAOBAO, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i København

Vi havde bestilt en række retter, vi kunne dele. Den første servering bestod af krydrede kødboller lavet på svinemave og serveret med kål, anissauce og ris. Gode saftige boller og spændende sauce – meget fin servering.

MAOBAO, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i København

Vi tænkte, at der også måtte en grøntsagsret på bordet, så vi havde bestilt en squashsalat. Den kom med ingefærspesto, sprøde tempuraflager samt et meget gavmildt lag af revet ost. Det var meget dekadent – men også ganske lækkert!

MAOBAO, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i København

Næste ret var en lidt mindre servering med råmarineret laks med grapefrugt, tangflager og en letkrydret sauce, som jeg desværre ikke ved så meget om. Men en frisk og delikat ret, hvor frugtkødet passede fint til den milde fede fisk.

MAOBAO, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i København

Aftenens muligvis yndlingsret – i hvert fald for mit vedkommende – var nok denne enkle servering med marineret andebryst med en hvid creme samt granatæblekerner. Den var SÅ lækker! Den gled ned som slik (uden dog at være så sød, men smagen var helt i top).

MAOBAO, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i København

Sidst men ikke mindst skulle vi naturligvis også have bao, når nu vi var på MAOBAO. Vi fik en hver med pulled pork, hoisinsauce, syltede agurker og peanuts. En skøn lille hapser, som forsvandt som dug for solen – mmm.

Maden var rigtig god hos MAOBAO, og vi blev fint mætte. Der var et fint udvalg af mindre retter, som man kunne kombinere, som man ville, og det var lidt svært at vælge, for det lød alt sammen lækkert.

Servicen var ganske glimrende, og det virkede på alle måder som et hyggeligt sted, så det er forhåbentlig ikke sidste gang, at jeg kommer forbi MAOBAO.

Fem skinnende stjerner herfra.



2 thoughts on “Restaurant MAOBAO”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *