Græskarbåde med bacon

hokkaido græskar, bacon, græskarbåde,

Jeg er godt i gang med mit vinterforret-benspænd, og i går lavede jeg denne supersimple servering, der bestod af græskarbåde med bacon. Jeg serverede en lille klat knoldsellerisalat til, men du kan også bruge en anden slags creme, hvis du har lyst – for eksempel en paprikakrydret hummus.

Græskarbåde med bacon
2 personer

4 græskarbåde (ca. en fjerdedel af et hokkaido græskar)
lidt rapsolie
4 skiver god bacon
2 spsk knoldsellerisalat

Vikl en skive bacon om hver af dine græskarstykker. Smør dem med en smule olie og bag dem i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter. Servér dem sammen med en creme til.

Note: Kombinationen af græskar og bacon fungerer godt, da baconens salte smag sørger for, at græskarbåden ikke virker for sød.

2 thoughts on “Græskarbåde med bacon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *