Mandag var sidste dag på Bornholm, og om formiddagen tog vi til Boderne for at kigge i den store Butik Pia Stærmose, som har et væld af de kendte, lækre tøjmærker såsom Malene Birger, Sand, Saint Tropez og Staff. Sidstnævnte havde de til mit held ikke i den butik men kun i søsterbutikken, der ligger i en anden by (Rønne?). Og når jeg siger heldigvis, så er det fordi, jeg ELSKER Staff-tøj og mente, at jeg havde brugt nok penge på turen.

Jeg var derfor ikke lige forberedt på, at jeg fandt to par superfede støvletter, som jeg gerne ville eje. Det ene par var ret unikke i udseendet, mens det andet par havde en stil, som jeg havde ledt efter det sidste års tid. Jeg endte efter en del grublen med at købte det sidste par, og så vil jeg se, om ikke jeg kan opspore det første par et andet sted.

På den anden side af vejen var der et stort telt, hvor der blev solgt en masse outletvarer til halv pris. Udvalget imponerede mig dog ikke, så der fik jeg ikke købt noget.

Boisen is, Bornholm, is

På vej tilbage til sommerhuset tog vi forbi en bager i Snogebæk for at købe brød, som jeg kunne smøre sandwich af til hjemturen – og så skulle vi da lige forbi Boisen Is for at smage noget af den lækre is.

Jeg havde fået anbefalet kanelisen, og den var bestemt også god, men det var rabarbersorbeten, der fik mig til at blive helt svimmel af glæde – hvor var det himmerigsmundfulde!

Hvis du skal til Bornholm, så tag forbi dette sted – det skuffer bestemt ikke!

Og så var turen ved at være ovre. Jeg smurte sandwiches, som bestod af skiver af det lækre havrebrød, basilikumpesto, parmaskinke, rucolasalat, kolde kogte kartofler og en lille smule smør på den øverste skive, så den klæbede sig bedre fast til resten af sandwichen.

De blev spist med velbehag på båden, mens vi sejlede tilbage til virkeligheden og arbejdet 🙂