April: Æg og kylling

April: Æg og kylling

Det er forår, og påsken nærmer sig. Jeg kan derfor ikke nære mig og har valgt et meget ‘påsket’ benspænd denne måned – nemlig æg og kylling! Æg behøver dog ikke i dette tilfælde at være hønseæg – der sniger sig nok også andre typer æg ind undervejs.

Men hvad kan man lave af spændende ting med æg og kylling – og er der overhovedet noget, som jeg ikke allerede har prøvet at lave? Det bliver en af udfordringerne ved dette benspænd, for æg og kylling er jo ret almindelige råvarer, så dem bruger jeg tit i madlavningen.

Har du nogle ideer til, hvad jeg skal kaste mig over, så sig til. Indtil da kan du læse mere om, hvordan jeg fik 10 måltider ud af én kylling, ligesom jeg har lavet en liste over et lille udvalg af de mange ægge- og kyllingeretter, jeg har blogget om gennem tiden.

Æggeretter:
Æggemuffins med bacon
Æggesalat
Italiensk æggekage
Skidne æg
Svigersøn-æg
Croque Madame
Omeletmuffins
Kylling-bacon-æggekage

Kyllingeretter:
Kyllingenuggets
Hønsesalat og kyllinge-bacon (sprødt kyllingeskind)
Kentucky-inspireret kylling
Appelsinmarineret kylling
Kyllingeleverpostej
Rabarberkylling
Thai-inspireret kyllingesuppe
Kyllingehjerter i tomat-rødvinssauce
Kyllingelevermousse
Grøn kyllingegryde
Romkylling på grill
Kylling i jordnøddesauce



14 thoughts on “April: Æg og kylling”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *