Den Blå Bistro i Kolding

Den Blå Bistro i Kolding

I slutningen af min sommerferie spiste jeg frokost på Den Blå Bistro i Kolding, da gemalen og jeg var på udflugt til det jyske sammen med vores vinvenner fra Tusen Vin. Første pitstop var bistroen, for vi skulle lige have lidt at spise, inden vi skulle besøge en vingård (som jeg naturligvis fortæller mere om i morgen).

Den Blå Bistro har et bredt men fristende udvalg af frokostretter, så der er lidt til enhver smag. Prismæssigt ligger de pt. mellem 145 og 275 kroner for en (velvoksen) frokostret. Jeg var ikke i tvivl om, at jeg skulle have moules frites, og da vi skulle smage vin lidt senere, så holdt jeg mig til en alkoholfri øl.

Mens vi ventede på maden, kom der lidt velbagt kuvertbrød på bordet. Det viste sig at være en god idé, for der var en del ventetid, selvom restauranten langt fra var fyldt.

den blå bistro, restaurant den blå bistro, restaurant i Kolding, restauranter i Kolding, restaurantanmeldelse, madanmeldelse

Så kom der endelig mad på bordet! Muslingerne var fint tilberedt og med en acceptabel mængde af uåbnede skaller. Saucen var ikke voldsomt interessant, men til gengæld var fritterne de bedste, jeg længe har fået. Sprøde og saftige – lige som de skal være.

Vi besluttede os for at slutte måltidet af med cappuccino og lidt sødt til kaffen. Det viste sig dog at være at dårligt valg – først og fremmest fordi ventetiden her var endnu længere. Da vi endelig fik vores kaffe, gik der så lang tid uden, at de bestilte petit fours kom, at vi til sidst måtte kalde på tjeneren, som beklagede den lange ventetid.

De søde sager kom da til sidst – men først da kaffen var drukket – og de var ærlig talt ikke ventetiden værd. En lidt anonym smag og klæg konsistens.

Det virkede lidt som om, at der manglede bemanding både til servering og i køkkenet. Hovedretten var som sagt aldeles fremragende, men der var al for lang ventetid, og de afsluttende petit fours var ikke synderlig interessante. Det er synd, at det i høj grad er den manglende betjening, der trækker ned, for tjeneren var såmænd ganske sød – men han skulle helt klart have haft mindst en kollega mere til at betjene kunderne.

Jeg ender på tre stjerner med pil op til Den Blå Bistro – men håber faktisk på at komme forbi igen en dag, hvor der forhåbentlig er flere folk på arbejde.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *