To Øl City i Svinninge

To Øl City i Svinninge

Nu hvor der er åbnet for restauranter og barer, så benyttede vi muligheden for at besøge hos To Øl City sidste weekend sammen med et vennepar. Bryggeriet To Øl har flyttet ølproduktionen til Svinninge og har i den forbindelse også åbnet en bottleshop samt et udendørsområde med borde og bænke. Her kan du nyde øl fra fad eller en af de mange, de sælger på flaske eller dåse, og så kan du også købe enkelte grillretter. Konceptmæssigt lidt i stil med Penyllan Brewery, som vi besøgte sidste år – men dog med et noget større udvalg.

To Øl

Shoppen har et ganske fint udvalg af deres øl – dog med en vis overvægt af vinter/-juleøl, da vi var der. Mit umiddelbare indtryk er, at udvalget svinger en del, og at du kan finde flere af deres øl til en god pris her. Sikkert fordi nogle af dem er ‘uden for sæson’. Men det er jo så en glimrende anledning til at købe lækre, mørke stouts til de (temmelig) kølige forårsdage.

To Øl Svinninge, ølbar, bar, øl, restaurantanmeldelse, madanmeldelse

Vi snuppede en brown ale fra fad og bestilte også noget aftensmad. Gemalen og jeg delte en portion spareribs og en portion pulled pork. Her følger der automatisk en ret krydret BBQ-sauce med samt en bøtte med kartoffelsalat, en med blandet salat og en lille bøtte med lidt syltede grøntsager. Det var også muligt at købe en burger og en vegetarret, da vi var der.

Og maden var ganske udmærket. Portionerne var ikke voldsomt store, men det havde vi heller ikke brug for – vi blev fint mætte. Absolut points for at servere en ret krydret sauce til – det er der ikke mange steder, der tør (og så kan man jo selv dosere).

Øl

To Øl er blandt mine yndlingsbryggerier her i Danmark, så jeg måtte naturligvis prøve en øl mere. Jeg valgte ‘Lauters of Magnitude’, som er en herlig milk stout med sirup og kaffe. En skøn dessert oven på den krydrede mad. Det var dog den barley wine, som venneparret valgte, ‘Mine is Bigger Than Yours’, der tog flest kegler. Hold da magle en lækker øl! Absolut en af de bedste barley wines, jeg har prøvet.

To Øl City er som sagt et udendørsområde med borde og bænke. En lidt spartansk indretning som dog leder tankerne hen på festivaler og madmarkeder, og det er faktisk slet ikke tosset nu hvor vi går endnu en sommer i møde uden udsigt til musikfestivaler. Jeg legede i hvert fald for en kort stund som om, at vi lige gjorde et ophold, inden vi skulle videre til næste koncert…2 thoughts on “To Øl City i Svinninge”

  • I er gode til at fine spændende steder at besøge, og To Øl City er et sted, jeg må opleve – tak for spændende inspiration 🙂 Jeg er ret vild med madmarkeder, som det minder lidt om 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *