Pizzaer i Provence

Bamboo, restaurant, restauranter i Le Rouret, madanmeldelse, restaurantanmeldelse, Frankrig, ProvenceFrankrig kan byde på mange kulinariske oplevelser, men selv på en sommerferie skal der være plads til en pizza eller to. En af dagene spiste hele familien på pizzarestauranten Bamboo i den lille by Le Rouret. Vi havde håbet på at sidde udenfor, da stedet har en lang række borde i baggården, men stedet er så populært, at alle borde allerede var reserverede, selvom vi var blandt de første, der mødte op.

Stedet kan byde på en lang række pizzaer, hvor der serveres en lillebitte salat til, men det var også muligt at bestille en halv pizza med en almindelig størrelse salat til. Ret godt koncept, som jeg ville ønske, at flere pizzarestauranter ville tage til sig her i Danmark, for ofte kan jeg ikke spise mere end en halv pizza, og så er det i øvrigt rart at få lidt grønt til.

Her vovede jeg mig dog ud i en hel pizza. De var godt nok ret store, men bunden var ultratynd og sprød. Jeg valgte en udgave med tomat, almindelig ost, reblochon (også en ost), løg, oliven og bacon, og det var en fyldig og god pizza, hvor den lille skål salat var med til at holde osten lidt i skak, så det ikke blev for voldsomt. Jeg smagte et par af de andre pizzaer, og de var generelt vellykkede.

Fire fine stjerner herfra.

restauranter i Draguignan, Café du Commerce, café, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, Frankrig, ProvenceSamme gode pizzaoplevelse havde jeg dog ikke i Draguignan, hvor vi spiste frokost hos Café du Commerce. Jeg syntes, stedet lignede en typisk turistfælde, og derfor nøjedes jeg med at bestille en pizza, da de andre valgte en treretters menu. Jeg smagte lidt af en af forretterne, mens jeg ventede på min pizza, og var ikke synderlig imponeret, men glæden faldt yderligere, da min pizza fortsat lod vente på sig, da de andre fik serveret hovedretten. Jeg ventede lidt mere, men eftersom den ikke dukkede op, gik jeg til sidst hen og spurgte pænt, om ikke jeg kunne få min mad serveret. Det viste sig, at tjeneren helt havde glemt at give ordren videre, så jeg fik først min pizza, da de andre var ved at være færdige med hovedretten.

Pizzaen var nu ellers interessant. Den var toppet med hakket oksekød, creme fraiche, oliven, en halvstærk ost (som jeg desværre ikke fik noteret navnet på) og løg, og den smagte ganske fint. Konceptet med at bruge creme fraiche hører mere til en flamküche, men fungerede også fint i denne version.

Det endte med at være et ok måltid, men jeg var på ingen måde imponeret over serviceniveauet. Min egen pizza var fin, men jeg smagte både forret og hovedret i den menu, de andre spiste, og det var jævn og kedelig mad.

To stjerner til turistfælden.4 thoughts on “Pizzaer i Provence”

 • Æv, jeg hader at ende i turistfælder, men skønt at pizzaen (da den endelig kom) ikke var så ringe endda. Den øverste pizza ser skøn ud 🙂

  Jeg går og venter på at det bliver vejr til at kunne tænde op i min egen lille pizzaovn…..

  Mange hilsner
  Birthe

  • Det samme her. Heldigvis sker det sjældent, og vi nåede mange andre gode restaurantbesøg på ferien.

   IKKE tale om den pizzaovn – jeg får abstinenser 😀
   (ok, det har jeg i forvejen, men vejret er pt. ikke til hjemmelavede pizzaer på grillen…)

 • ååååååh du er endnu en gang ret styg !!!!!! GIVE MEEEEE!!!!

  Synes den med creme fraiche lyder ret skæg? Sådan har jeg aldrig fået en pizza før. YUM!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *