Galeries Lafayettes og den skønne fødevareafdeling

Efter shopping i La Madeleine-området spiste vi en omgang frokost og fortsatte videre til Galeries Lafayette, som er et af de største og flotteste stormagasiner i Paris. De har en fødevareafdeling, som er KaDeWe værdig, og som vi selvfølgelig måtte se.

Det er et eksklusivt magasin, hvor der føres mange dyre mærker, men det er også muligt at gøre et par kup. Vi endte i øvrigt med at komme tilbage til stedet om søndagen, da regnen silede ned, så vi blev nødt til at opholde os indendørs det meste af dagen. Det gjorde dog ikke så meget, for Galeries Lafayette er ret stor, så vi kunne snildt bruge flere timer det sted. Har du planer om at besøge stormagasinet, skal du huske at sætte flere timer af – især hvis du er madinteresseret og gerne vil se hele fødevareafdelingen, som er stor, prangende, indbydende og meget fristende. Der er en række mindre serveringsboder og stande, hvor du kan spise den mad, du køber i boden. Det vidste vi ikke på forhånd, for så havde vi droppet den lidt ordinære frokost, vi havde fået lige inden og blot spist i Galeries Lafayette. Vi tog dog revanche og fik frokost der om søndagen.

Igen et sted, hvor jeg ikke fik taget så mange billeder, som jeg gerne ville, men her er i hvert fald et lille galleri over de mange, mange fristelser, som stedet byder på.

8 thoughts on “Galeries Lafayettes og den skønne fødevareafdeling

 1. ååååh Piske, er du ikke snart færdige med alle de skønne fristelses-billeder? 🙂 !!! (i skrivende stund jamrer min mave efter nybagt brød, kager og lækkerier)

  • Niks! 😀
   … og nu skal jeg have skrevet et indlæg om det skønne, skønne restaurantbesøg, vi var på i fredags. Watch out 😉

 2. Madafdelingen i LaFayette er som at komme i himlen, tror jeg nok 😉

  Jeg er vild med de rodfrugtchips. Min Mama sender dem nogle gange til mig og de er meget lækre, synes jeg……..

  Mange hilsner
  Birthe

 3. Sad lige og følte mig lidt dum. Ville jo gerne se de lækre billeder, men kunne intet link finde. Fik endelig klikket på det sidste billede, og pludselig gik de i gang med at skifte. Måske det er fordi jeg bruger firefox.

  Nå men er fast læser og nyder de dejlige billeder.

  • Hm, jeg overvejer, om jeg skal sætte en ramme på galleriet, for jeg har også opdaget, at det går i stå, når slideshowet er gennemført – og at det først aktiveres igen, når man trykker på det.

   Skønt at du kan lide billederne 🙂

 4. Pingback: Skønt fødevaremarked og sidste pip om Paris | Piskeriset på eventyr

 5. Pingback: Skønt fødevaremarked og sidste pip om Paris | Piskeriset på eventyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *