Aarhus Street Food

Aarhus Street Food

På vores sommerferie nåede vi også forbi Aarhus Street Food. Det ligger i den gamle garage over for Aarhus Rutebilstation, og den centrale placering gør det ret let at finde. Der er også et udendørsområde, hvor du kan sidde, hvis vejret er til det.

Aarhus Street Food har over 30 forskellige stande og dermed et rimelig bredt udvalg af retter. Der er også flere barer, så drikkevareudvalget er ganske pænt – uanset om du er til sodavand, øl, vin eller kaffe.

Der er selvfølgelig en række af de madboder, du også finder på andre street food markeder (for eksempel pulled duck-boden), men i Aarhus fandt jeg flere madkulturer, jeg ellers sjældent støder på.

På vores første besøg i sommers var vi forbi Talashe-boden, der serverer afrikansk og caribisk-inspirerede grillretter. Der kan man få retter med svinekød, oksekød eller gedekød. Meget spændende og yderst velsmagende! Og rigtig søde folk bag skranken.

På mit andet besøg i sidste uge fik en kollega lokket mig med på at prøve Za’atar, der laver mad fra Jerusalem. Og man skal ikke friste mig med hummus, for det kan jeg slet ikke stå for!

Jeg prøvede en beef bowl, hvor der gemte sig masser af friske grøntsager under kødet. Det var kombineret med hummus og tahindressing og serveret sammen med en falafel. Også et velkrydret og dejligt måltid.

Aarhus Street Food, restauranter i Aarhus, restaurantanmeldelse, madanmeldelse

Aarhus Street Food hører bestemt til den bedre ende af street food-skalaen – i hvert fald ud fra mine oplevelser. Jeg kunne sagtens finde på at kigge forbi igen, for der er flere boder, jeg mangler at prøve. I mine øjne er det et kæmpe plus, at det ligger så centralt, for det gør det meget lettere at bruge (og der var også ganske godt besøgt de gange, jeg var forbi). Beliggenheden er for eksempel en af årsagerne til, at jeg sjældent besøger Reffen, for det ligger lidt bøvlet, hvis man er til fods.

Aarhus Street Food, restauranter i Aarhus, restaurantanmeldelse, madanmeldelseSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *