Rørvig Street Food

Rørvig Street Food

Street food markeder hører ikke kun til de store byer, hvilket Rørvig Street Food er et godt bevis på. Vi besøgte stedet to gange i sommerferien – én gang i øs-pøs-regnvejr og én gang i dejligt solskin. Og lige præcis regnvejr er markedet ikke særlig gearet til, da der kun er udendørs siddepladser. De er godt nok under store parasoller, men underlaget er ret blødt, og der opstod hurtigt store vandpytter.

Selvom det er et lille street food marked med seks madboder i højsæsonen, så er niveauet overraskende højt. Ved vores første besøg fik jeg lækker vietnamesisk mad fra LeTrang, og anden gang prøvede jeg nogle fine små wraps fra en anden bod.

De smagte godt men var lidt for små til at stille sulten. Heldigvis havde nevøerne, vi havde med, bestilt fish ’n’ chips fra Den Grønne Kutter, og her var portionerne store nok til at dele. Både pommes frites og den friterede fisk sad lige i skabet – sprøde og tilpas saltede fritter og en saftig, velsmagende fisk. Den eneste kedelige madoplevelse var under første besøg, da gemalen bestilte pizza, for den var både kedelig og dyr.

Men men – det allerbedste ved Rørvig Street Food er faktisk drikkevareudvalget. I den tilstødende café finder du over 70 forskellige specialøl, og vi blev glade, da vi blandt andet kunne købe To Øl, som er et af vores favoritbryggerier. 

Rørvig Street Food


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *