Værftets Madmarked i Helsingør

Værftets madmarked, restauranter i Helsingør, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelseDet er måske ikke så overraskende, at mange i min omgangskreds interesserer sig for mad, og det var da også en kollega, der tippede mig om Værftets Madmarked, der ligger i Helsingør. Madmarkedet ligger tæt på Kronborg, Museet for Søfart samt Kulturværftet, så der er en lind strøm af mennesker i området.

Værftets madmarked, restauranter i Helsingør, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelseVærftets Madmarked åbnede i foråret 2017 og holder til i en lille hal. Der er dog også bænke udenfor, hvilket vi benyttede os af, da luften indenfor var lige lovlig tung af friture. Og frituremad kan du sagtens få, men der er også mange andre ting at vælge imellem – lige fra pizzaer og tacos til madpandekager og forskellige danske klassikere.

Værftets madmarked, restauranter i Helsingør, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelseVi lagde dog ud med at vælge drikkevarer, og da vi kom, mens der var happy hour på cocktails, lod vi os selvfølgelig friste og snuppede hver en Singapore Sling. En lækker og sødmefuld drink – lidt for sød til mine smagsløg men ikke desto mindre vellavet.

Værftets madmarked, restauranter i Helsingør, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelseDerefter skulle vi til det svære – nemlig at vælge hvilken mad, vi ville prøve. Jeg havde sat næsen op efter at prøve boden med syrisk mad, men her holdt personalet desværre pause, så jeg gik videre til de andre boder. Vi endte med at dele en portion tacos samt en pulled pork hotdog med pommes frites til.

Vi prøvede fire forskellige tacos (oksekød, svinekød, vegetar og kylling), der samlet set kostede 100 kr. En god pris hvis man sammenligner med Reffen, hvor vi gav 69 kr for to. Desværre manglede Værftets tacos smag – de kunne godt have brugt flere sprøde grøntsager og friske krydderurter, så de smagte generelt lidt for fladt og tørt.

Værftets madmarked, restauranter i Helsingør, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelseSå var der til gengæld masser af saft og kraft over pulled pork hotdoggen. Supersaftig og syndig – og meget, meget blød. Den kunne selv folk uden tænder spise! Fritterne var udmærkede, mens dippen var lidt for anonym.

Det var en varm aften, så vi var ikke så sultne og sprang derfor desserten over. Udvalget var heller ikke så stort denne aften, da isboden var lukket, men der var dog en pandekagebod, hvor man nok kunne have fået dessertpandekager.

Værftets madmarked, restauranter i Helsingør, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelseVærftets Madmarked er et hyggeligt sted med et fint udvalg af retter. Jeg savnede lidt nogle sunde alternativer til grillmaden, for det havde været lækkert med nogle salatbarer og vegetarboder. Men ellers var udvalget bredt nok til, at mange vil kunne finde noget, de har lyst til at smage.

Værftets madmarked, restauranter i Helsingør, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse2 thoughts on “Værftets Madmarked i Helsingør”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *