Som tiden dog går…

Som tiden dog går…

I dag er det 10 år siden, at jeg skrev det første blogindlæg på Piskeriset på Eventyr. På det tidspunkt havde jeg ikke i min vildeste fantasi forestillet mig alle de madeventyr, jeg ville komme på – ikke mindst på grund af de benspænd, som jeg indførte allerede året efter. Jeg havde heller ikke gjort mig nogen tanker om, hvor lang tid jeg ville blive ved, men her er jeg så – 10 år efter – og hygger mig stadig med at blogge om de madeksperimenter, jeg laver i køkkenet.

De seneste år har jeg haft lidt mindre tid til madeksperimenterne, for der skal også være plads til andre ting her i livet (synes jeg). Der opstår dog stadig nye, sjove og dejlige retter, og det kan jeg især takke de førnævnte benspænd for. De har i den grad været med til at prøve nye retter og ikke mindst nye ingredienser, og det har virkelig udvidet min egen holdning til, hvad der kan spises. Gemalen har også fået udvidet sin (mad)horisont og har heldigvis været meget positiv over for både eksperimenterne i køkkenet men også på at prøve nye spisesteder. Vi bestiller ikke takeaway og har ikke særlig dyre vaner, så det er der som regel plads til i madregnskabet.

Og hvad vil der så ske fremover? Det er jo svært at spå, især om fremtiden, men pt. regner jeg med at blogge videre. Jeg savner ind imellem ‘de gode gamle dage’ for 8-10 år siden, da blogs boomede herhjemme, og der var langt mere aktivitet i kommentarsporet, men nu blogger jeg mest af alt for hele tiden at udvide min madhorisont, og så er det kun dejligt, hvis andre bliver inspirerede af det.

Jeg overvejer at fejre jubilæet med en lille konkurrence i løbet af den nærmeste fremtid, så hold øje med bloggen – måske dukker der noget op. I første omgang har jeg udvalgt de seks benspænd, som hører til blandt mine absolutte favoritter – dem kan du finde link til herunder.

Til slut vil jeg blot sige tak for, at du læser med – ikke mindst hvis du ind imellem smider en kommentar. Jeg håber, at du også vil hænge på fremover!



14 thoughts on “Som tiden dog går…”

    • Pjattepjat – I er unge og sprøde… og det er jeg da også, nu jeg tænker over det! 😀

  • Tillykke med jubilæet. Jeg bliver altid så glad, jeg ser at du er på. Dine ideer og opskrifter er skønne. Jeg var meget glad for dine russiske og tyrkiske benspænd. Jeg håber at du har lyst til at blogge i mange år endnu.

    • Tusind tak! Ja, det russiske var også ret sjovt – og det tyrkiske blev jeg jo så glad for (ikke mindst på grund af det vilde sommervejr sidste år), at jeg for første gang forlængede et benspænd 🙂

  • Stort tillykke med dine 10 år med de skønne blog 🙂
    Jeg har nydt alle de år jeg har fulgt dig 🙂

  • Tillykke med de 10 år – og tak 🙂
    Selv bruger jeg ikke instagram og FB for at følge madbloggere. Elsker at tjekke min feed-reader og kunne gå herind – dejligt at du holder ved bloggen.
    At jeg føler mig hjemme i en god rolig side, sætter jeg stor pris på.. 🙂

  • Tillykke. Du er på min top 3 over yndlings blogs.
    Især tillykke for at være den eneste blog, der kan kombinerer det at skrive en personligtekst til dine opskrifter uden nogen sinde at blive en livstilsblogger. Efter 10 år ved jeg stadig ikke hvad du eller gemalen hedder eller arbejder med, jeg kan gå forbi dig på gaden uden at vide det er dig. Stærkt gået, og det mener jeg virkeligt positivt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *