Restaurant Le Riad

Restaurant Le Riad, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i Cannes, Frankrig, ProvenceDa vi var i Cannes for tre år siden sammen med en flok venner, spiste vi på en fremragende marokkansk restaurant, Restaurant Le Riad. Det var en skøn oplevelse, men jeg kunne desværre ikke skrive en anmeldelse af stedet, for jeg havde glemt mit kamera, så der var ingen billeder af de lækre retter. Under vores ferie i Provence tog gemalen og jeg igen forbi Cannes, og det lykkedes os at finde frem til selvsamme Restaurant Le Riad, så her spiste vi om aftenen.

Restaurant Le Riad har både indendørs og udendørs servering, og vi valgte at sidde udenfor, selvom lokalerne var meget stemningsfulde og smukt indrettede. I 32 graders varme er det dog mere fristende at sidde et sted, hvor der kan komme en lille brise ind imellem.

Vi var desværre ikke så sultne den aften, så vi valgte at dele en forret samt at spise en hovedret hver. Forretten bestod af fire forskellige slags indbagte sager – en med oksekød, en med ost, en med skaldyr og en med tun. Meget lækre, sprøde og tilpas krydrede.

Restaurant Le Riad, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i Cannes, Frankrig, ProvenceVi vidste, at restauranten laver ret gode tagineretter, så jeg valgte en tagineret med lammekød, abrikoser og mandler, og så delte gemalen og jeg en portion couscous. Kødet var smør-mørt, og abrikoserne gav en fin sødme, mens mandlerne gav lidt crunch til retten – mmmm! Så lækkert og så mættende!

Restaurant Le Riad, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i Cannes, Frankrig, ProvenceGemalen fik denne smukke tagineret med lammekød, blommer og mandler – også en sødmefuld og skøn ret, som var lige til at spise med et sugerør.

Restaurant Le Riad havde også en række spændende marokkanske desserter, men vi havde desværre ikke mere plads i maverne og måtte nøjes med halv forret og hel hovedret. Til gengæld var vi godt tilfredse med de retter, vi fik og kan varmt anbefale stedet. Da vi var der for tre år siden, var der også mavedans, men det oplevede vi ikke denne gang. Om det skyldtes, at vi kom for tidligt på aftenen, eller at vi kom på en almindelig hverdag, ved jeg ikke.

Restaurant Le Riad er den bedste marokkanske restaurant, jeg har spist på, og selvom det kan virke lidt underligt ikke at spise fransk mad, nu vi var i Cannes (det gjorde vi så de fleste andre dage), så var dette så lækkert, at vi sagtens kunne forsvare det. Fem stjerner herfra.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *