KaDeWe

KaDeWe, Berlin, rejse, shoppingWelcome to heaven! Heaven of food!

KaDeWe, Berlin, rejse, shoppingEfter de kulturelle inputs sluttede vores gåtur i en af de mest lovpriste bygninger i Berlin – KaDeWe! Et slaraffenland for den glade shopper. Der var pyntet op til jul big time, og den lyserøde karrusel kunne helt sikkert få et lille pigebarn til at få tårer i øjnene – eller hidsigt insistere på at få en tilsvarende i julegave…

Efter at have set de smukke, overvældende og til tider vulgært store dekorationer i stueetagen i KaDeWe, susede vi forbi alle tøjafdelinger og op på sjette sal, hvor hele madafdelingen er placeret.

KaDeWe, Berlin, rejse, shoppingKaDeWe, Berlin, rejse, shoppingKaDeWe, Berlin, rejse, shopping… og det var et eldorado af specialvarer og delikatesser. Gemalen mente ikke, der var nok smagsprøver (jeg prøvede dog noget ret funky marmelade, som jeg straks købte et glas af), men der var mange små spisesteder i forlængelse af butikker – tror f.eks. at der var to eller tre champagnebarer, ligesom der også var spisested ved slagterne m.m. På en måde er jeg glad for, at vi ikke bor tæt på sådan et sted til hverdag, for jeg tror ikke, jeg ville få købt så meget – det ville ganske enkelt være umuligt at bestemme sig! Priserne var da også i den høje ende, men vi fandt da en stabel af sjove, spændende og sære udgaver af chokolade, som vi blev nødt til at købe med hjem. Jojo – blev nødt til!!

KaDeWe, Berlin, rejse, shoppingKaDeWe, Berlin, rejse, shoppingVi var også forbi femte etage i KaDeWe, hvor der er brætspil og legetøj, men til sidst kørte vi op til øverste etage, hvor cafeteriet ligger, og her valgte vi at tage en tallerken salatbuffet, og så delte vi en citronkage. De havde i det hele taget et ganske godt udvalg af retter (og kager!!), og prisen var der ikke noget i vejen med. Salatbuffeten var god, mens kagen var lidt kedelig – den smagte ikke af så meget. Jeg pressede pyntecitronbåden ud over den, og den ekstra citronsaft hjalp en del.

KaDeWe, Berlin, rejse, shopping9 thoughts on “KaDeWe”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *