Julemarked i Berlin = julemarkedshimlen?

julemarked, marked, jul, Berlin, rejse, julemarked i BerlinJeg elsker at være på julemarked i Berlin! Efter besøget hos Fassbender & Rausch havde vi planlagt at skulle på DDR-museet. Vi opdagede dog et julemarked på vej til chokoladebutikken, så vi valgte at udskyde museumsbesøget til dagen efter og i stedet se på boder – og det var en god prioritering! Julemarkedet Gendarmenmarkt er utrolig flot – og stort! Her er ikke noget med tre vakkelvorne boder og en skaldet grangren – her er en stor plads plastret til med boder med alskens delikatesser, kunsthåndværk, mad og lignende.

julemarked, marked, jul, Berlin, rejse, julemarked i BerlinUdvalget er ret varieret og godt – jeg kunne snildt have brugt en masse penge på tøj og kunst, hvis jeg havde givet mig selv lov – og i øvrigt ikke lige havde købt hus. Jeg købte en række økologiske dressinger i en af boderne, og da jeg lokkede gemalen med på at vende tilbage til markedet om lørdagen, købte vi også ind i boderne, hvor de to sidste billeder er fra…

Det er det eneste marked, hvor der var entré – en sølle euro – men der var også en række boder, som lå uden for betalingsområdet, så dem kunne man besøge, hvis man var nærig. Hvis du vil opleve et julemarked i Berlin, så kan jeg klart anbefale Gendarmenmarkt.

julemarked, marked, jul, Berlin, rejse, julepynt, julemarked i Berlinjulemarked, marked, jul, Berlin, rejse, julepynt, julemarked i Berlinjulemarked, marked, jul, Berlin, rejse, julemarked i Berlinjulemarked, marked, jul, Berlin, rejse, julemarked i Berlin7 thoughts on “Julemarked i Berlin = julemarkedshimlen?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *