Hvilke benspænd skal jeg have i 2022?

Hvilke benspænd skal jeg have i 2022?

Jeg er godt i gang med januar måneds benspænd, meeeen jeg skal selvfølgelig også have nogle sjove udfordringer resten af året. Men hvilke? Jeg har efterhånden prøvet en hel del forskellige ting – se listen over tidligere benspænd – så jeg kan godt bruge inputs til nye benspænd.

Udover madkulturer, jeg endnu ikke har haft som benspænd, hvad kunne du så forestille dig ville være sjovt at have som benspænd i år?

Det er naturligvis sjovest, hvis det er noget, jeg ikke har haft før, men det kunne også være et tidligere benspænd, som får et nyt twist.19 thoughts on “Hvilke benspænd skal jeg have i 2022?”

 • Jeg har et par forslag. Aner ikke om du kan bruge dem, men det var, hvad der faldt mig ind, da jeg læste dit spørgsmål.
  – brød
  – mere japansk mad
  – ikke-vegetariske rodfrugter (og eller kål).

 • Pizza? Synes ikke umiddelbart at jeg kunne finde det på listen?
  Mad fra film
  Mad må få ingredienser

  • Også et godt bud! Jeg har overvejet det mange gange gennem årene, men det strander tit på, at budgetvenlig er meget afhængig af, hvem man er – og hvad man har let adgang til (har egen have eller har venner/familie der dyrker noget, man kan få gratis). Så jeg er lidt tøvende over for, hvordan jeg skal gribe den an.

   • Råvarecirkus lavede en “cheapass” udgave, den var cool og spændende. Sitet findes desværre ikke mere,..

  • Gode bud, mange tak. Indmad og kartofler har jeg haft før, men det kunne være, jeg skulle overveje dem igen. Frugt i det salte køkken bliver jeg nødt til at lave – og en eller anden farve kunne også være en mulighed 🙂

 • Mit forslag har ikke lige en catchy kort overskrift men kunne du lave noget med “mad i store portioner der er god at fryse/have i fryseren” – kunne være kyllingesuppe der kan spises på dagen men også er fantastisk at have i fryseren til travle dage?

 • Kål kål kål
  Forskellige kål og forskellige tilbredninger.
  Det kan også tale fint ind i det Klima bevidste, og budgetvenlige

 • Hmm…

  One-pot-retter
  Grød (kold, varm, frugt, grødkiks/vafler mv.)
  Klassikere med et twist
  Junkfood deluxe
  Libanesisk
  Varm mad med max 5 indgredienser
  Æg på alle måder
  Sønderjysk køkken – eller egnsretter fra flere forskellige dele af landet:
  Tofu i nye klæder
  Citron

  .. du har garanteret haft fingrene i en del af dem😁

 • Egnsretter, hvis der ellers snart er nogen tilbage.
  Lagkage tema
  Retter med fx maks fire ingredienser.

 • inspireret af muffinstemaet, så kunne det være et benspænd køkkenmaskiner/redskaber jeg har glemt/ ikke bruger mere/ligger bagerst i skuffen eller glemte madtrends fra 80, 90 eller 00erne.

  • Det er en meget sjov idé! Jeg ved ikke, hvor meget ‘ubrugt’, jeg har liggende, da jeg prøver på ikke at have for meget tingeltangel liggende, men det kunne være en glimrende anledning til at gennemgå lageret af køkkenudstyr 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *