Hvad får du i bloggens nyhedsbrev?

Hvad får du i bloggens nyhedsbrev?

Vidste du, at bloggen har et nyhedsbrev? Det udsendes ca. to gange om måneden, og du kan tilmelde dig her på siden.

I nyhedsbrevet skriver jeg lidt om, hvad jeg går og pusler med, og så får du links til de seneste opskrifter, der er kommet på bloggen. Har jeg været til et spændende madmarked, prøvet en ny restaurant eller lignende, så bliver det også nævnt, ligesom jeg med jævne mellemrum har et sæsonbetonet tema, hvor jeg giver tips til gode retter, der passer til årstidens råvarer. Om foråret kan det for eksempel være asparges, og om efteråret kan det være græskar.

Ind imellem har jeg også noget eksklusivt indhold med. Det kan være opskrifter eller anmeldelser, som ikke kommer på bloggen. Til næste nyhedsbrev, der udsendes senere i denne uge, har jeg planlagt to små anmeldelser af restauranter, som jeg spiste på i sidste uge. Der vil også komme et tema, der passer til oktober, men det er dog ikke Halloween – det kommer der nemlig et særligt nyhedsbrev om senere på måneden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *