Halloweendrink med klamme øjne

Halloweendrink med klamme øjne

Hehe – hvad siger du til en Halloweendrink med klamme øjne? Er det drinken, man byder uventede gæster? Det er i hvert fald en drink, der vækker opsigt.

Principielt set skal du blot lave en rød drink og pynte den med øjne, der er lavet af… ja, hvad er de egentlig lavet af? De består såmænd blot af syltede litchi-frugter (hedder typisk lychee og kan findes på dåse i asiatiske og mellemøstlige butikker) samt syltede kirsebær. Jeg ville lave en Halloweendrink med spiselige øjne (og som IKKE er rigtige øjne), og her så jeg flere eksempler på, hvordan folk brugte litchi-frugter, hvor et kirsebær eller blåbær fungerede som selve irisen.

Jeg lavede en drink på tranebærjuice, solbærsaft og Aperol. Tranebærjuicen var ved at snyde mig lidt, for den var ikke så bitter, som dem jeg har prøvet tidligere. Hvis du laver denne drink, så smag dig frem i forhold til hvor sød og/eller bitter, du vil have den.

Og du kan selvfølgelig sagtens bruge de klamme øjne i alkoholfri drinks til børn. Bare smid dem i et glas med rød saft, og så skal du se løjer.

Halloweendrink med klamme øjne

1 drink

Øjne:
2 syltede litchi frugter
2 syltede, faste kirsebær

Drink:
4 cl tranebærjuice
2 cl koncentreret solbærsaft
3 cl Aperol
isterninger

Tag litchifrugterne og stik et kirsebær i toppen af hver. Skær evt. bunden af hver litchi-frugt, så den har lettere ved at holde balancen i glasset.

Hæld ingredienserne til drinken i en shaker sammen med isterningerne. Ryst den godt, inden du sier drinken og hælder den i et stort bredt glas. Sæt forsigtigt øjnene ned i glasset, så de stirrer op på den, der får drinken serveret.

Note: Jeg elsker selvfølgelig sådan noget spooky Halloween-pynt, og jeg er sikker på, at du nok skal få glæde af ‘øjnene’.

Interesseret i flere Halloweeeeenopskrifter?

klamme øjne, Halloween


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *