Bastard Café

Bastard Café, café, brætspil, brætspilscaféI sidste uge var jeg på Bastard Café sammen med Bedstevennen. Bastard Café er en af de bedste initiativer i København gennem de senere år, for det er nemlig en café, hvor du kan spille brætspil. Og her taler jeg ikke om en slidt udgave af Backgammon eller skak. Nej, her er en bred vifte af brætspil – lige fra små fjollede 10 minutters spil til tunge strategispil, som tager adskillelige timer at gennemføre.

Kan jeg godt lide brætspil? Oh yes. Og her taler vi ikke om vidensspil såsom Bezzerwizzer og Trivial Persuit – jeg er meget mere til strategispil. Men uanset hvilken type brætspil, du er til, så er der en god chance for, at Bastard Café har noget på hylderne, som du kan lide.

Bastard Café, café, brætspil, brætspilscaféBastard Café har over 30 forskellige spil, der er gratis at spille. Her kan du blot dumpe ind fra gaden sammen med en flok venner, snuppe et spil fra hylden og gå i gang.

Bastard Café, café, brætspil, brætspilscaféDer er dog mange, mange flere spil på hylderne, men her skal du finde mønterne frem. Det koster 25 kr. for en hel dag, hvis du vil vælge frit på hylderne – eller 125 kr. for et helt års medlemskab. Sidstnævnte giver også 10% rabat hos Fantask og Faraos Cigarer samt 5% hos Boardgamer, så det kan hurtigt tjene sig ind, hvis du ind imellem køber brætspil, tegneserier, fantasybøger og/eller rollespilsting.

Bastard Café, café, brætspil, brætspilscaféHvad gør du, hvis dine venner ikke gider at spille brætspil? Får dig nogle nye venner… eller dukker op i cafeen og snupper et af ovenstående skilte og stiller det på dit bord. Så er der forhåbentlig hurtigt nogen, der går i fælden gerne vil spille med dig.

Der er også brætspilsguruer til stede på Bastard Café fra torsdag til søndag, og de hjælper gerne, hvis du ønsker at blive introduceret til et nyt spil.

Bastard Café, café, brætspil, brætspilscaféGår det hele op i brætspil, eller er der også noget at spise og drikke? Altså der må jo være noget for det her er jo en madblog?! Det er der skam også, men det er nok drikkevarerne, der er de mest interessante.

Bastard Café, café, brætspil, brætspilscaféDu kan selvfølgelig få kaffe i alskens udgaver, og så har Bastard Café også en række spændende te-varianter. Jeg prøvede dem desværre ikke (er virkelig ikke god til at drikke varme drikke om sommeren), men de duftede skønt.

Derudover kan du få sodavand og øl – og her taler vi ikke blot om en sølle pilsner (selvom det nu også er muligt), for Bastard Café kan også byde på en række mikrobryg fra Rocket Brewing Company. Fedt! Cafeen serverer såmænd også vin og en række klassiske drinks, men den del nærstuderede jeg dog ikke.

Bastard Café, café, brætspil, brætspilscaféMadfronten består mest af snacks og slik, men du kan også få en Big Bastard Toast Of Doom – en ret solid og mættende toast, som er ganske fortrinlig. Hvis du vælger udgaven med +2, så ryger der jalapenos i. Bastard Café har også et samarbejde med Spisehuset Rub & Stub, der ligger i samme bygning, så det er også muligt at bestille dagens ret fra restauranten og spise den i cafeen.

Så ja – hvis du keder dig i din sommerferie, så smut forbi Bastard Café og find nogle at lege med.2 thoughts on “Bastard Café”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *