I weekenden bestilte jeg en række amerikanske varer fra den tyske hjemmeside Americanfood4U, og det ankom så i dag (da jeg ikke var hjemme i går, hvor de forsøgte at aflevere første gang). Der er rigtig mange varer på den side, så det er svært at vælge, men jeg tog en blanding af produkter, jeg har hørt om, men aldrig prøvet, samt et par, der var på tilbud. Jeg har blandt andet købt en dåse Mountain Dew via den side, da jeg har hørt, at den, du kan købe i  7-11 herhjemme, slet ikke minder om den originale. Jeg er ikke supergod til at købe færdigmixes (og det var også mest under kager, denne hjemmeside havde det), men jeg fik da købt et pandekagemix og nogle BBQ-saucer, for lige præcis saucer er en af de ting, som folk ofte fremhæver som noget af det, man bør købe med hjem fra USA.

Den bagerste pose er marinerede, tørrede træstykker, som skulle give en liflig røg, hvis man smider det på grillen, og sådan noget kan jeg jo ikke stå for – glæder mig til at afprøve det! Og så skulle vi selvfølgelig også prøve noget Beef Jerky (som også kan købes hos 7-11 til urimelig høje priser) samt Skittles. Sidstnævnte har vi lige prøvet, men de var ret syntetiske i smagen – dog ikke så søde som frygtet – så dem spiste vi ikke så mange af.

Jeg glæder mig til at afprøve tingene, og jeg kan godt anbefale hjemmesiden – jeg synes, de har et stort og godt udvalg, priserne er rimelige – især når man ser på de lave leveringsomkostninger, og så er det første gang, jeg har fået leveret en pakke via UPS*, og mulighederne for aflevering/afhentning virker altså noget bedre her end hos flere andre udbringningsfirmaer.

*jeg har altid fundet det ustyrlig morsomt, at et udbringningsfirma har det navn…