16 års jubilæum!

I dag er det 16 år siden, at jeg startede bloggen. Det er sjovt at tænke på, at et lille hobbyprojekt, der skulle huske mig selv på at prøve flere nye retter, er fortsat i så mange år.
Er Piskeriset så en vild og energisk teenager? Ikke pt. Jeg tager det stille og roligt i øjeblikket, for de sidste par år har der været knapt så megen tid og overskud til vilde eksperimenter, men jeg håber, at jeg senere i år får sat tid af til nogle af de mere tidskrævende retter.
Madlavningen har ændret sig gennem tiden. Jeg fokuserer langt mere på økologi og råvarer i sæson nu end i de første år, og vi spiser langt mindre kød (og køber oksekød ca. én gang om året). Men jeg holder stadig fast i benspænd, selvom det er blevet sværere at finde på nye.
Hvordan vil jeg fejre dagen? Jamen det er tilfældigvis sådan, at det er gemalen, der har aftensmadstjansen i aften, så jeg kan jo kigge på blogindlæggene til weekenden 😀
Hjertelig tillykke – jeg tror faktisk jeg har været med næsten fra fra starten.
Mange fødselsdagshilsner
Charlotte
Mange tak – og tak for stadig at læse med. Det er sjovt at tænke tilbage på, hvor mange år der er gået, og hvad der er sket i løbet af den tid 🙂
Stort tillykke! Håber du bliver i maaaaange år. Jeg har fulgt din blog i 12 ish. Og er vild med dine anmeldelser 🥳
Mange tak! Jamen så kan du glæde dig, for der er et par mere på vej den næste uges tid 😀
Stort tillykke
Jeg har fulgt din blog i mange år, og glæder mig hver måned til at se, hvad månedens benspænd er 😊
Der er ikke mange “bloggere” tilbage , så jeg er glad for at du stadigvæk bliver ved
Mange tak! Ja, det er blevet lidt sværere at finde på nye benspænd, men heldigvis er nogle af emnerne så store, at de sagtens kan tåle genbesøg.
Jeg har skruet lidt ned for frekvensen, så det fungerer bedre med en travl hverdag. Meeen jeg savner da dengang, at der var flere madbloggere 🙂