Opstart

… og nu har jeg så en blog. Det er en stor overraskelse – i hvert fald for mig selv. Indtil for blot en måned siden var jeg helt overbevist om, at det skulle jeg ikke have. Ved et tilfælde kom jeg så til at læse en blog, hvor der også indgik en del madopskrifter, og jeg slugte ALLE indlæggene. Dernæst klikkede jeg på flere af blogejerens favoritblogs… og så greb det for alvor om sig med at læse andres blogs…

Pludselig indså jeg, at blogs faktisk kan være ret interessant læsning, når vedkommende har noget på hjerte og ikke blot skriver en masse pligt-indlæg, for ‘nu har jeg jo lissom en blog…’, og i øvrigt opdaterer bloggen jævntligt. Jeg har egentlig mange ting, jeg kan skrive om, men jeg kan samtidig godt lide, at der er en form for sammenhæng på bloggen, og eftersom mine interesser stritter i 17 forskellige retninger (se blot min profil), så har det nok været min bedste undskyldning for ikke at have blog.

Men nu har jeg så valgt at fokusere på min eventyr – først og fremmest i køkkenet, hvor I får mulighed for at følge med, når jeg prøver nye opskrifter eller eksperimenterer med alskens madvarer, meeen mon ikke der også sniger sig nogle kommentarer ind om de andre interesser?

Under alle omstændigheder: velkommen til 🙂



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *