Morgenmad i Madrid

Morgenmad i Madrid

Nu er det tid til at vende tilbage til miniferien i sidste måned, for her vil jeg fortælle lidt om vores morgenmad i Madrid. Vi spiser som regel morgenmad på hotellet, når vi er ude at rejse, men da morgenmaden ikke automatisk var med i vores booking, og vi ikke kunne finde nogle informationer om den inden rejsen, så tænkte vi, at det var en fin anledning til at gøre noget andet. Og da Madrid er en storby, så er der masser af morgenmadssteder i byen. Vi var dog lidt udfordrede af, at mange af dem først åbnede kl. 09.00 eller senere, for vi spiser typisk morgenmad kl. 07.30-08.00, når vi er ude at rejse, så vi hurtigt kan komme ud for at opleve noget. Meeen Spanien er jo et sted, hvor man generelt spiser senere end i Danmark, så vi måtte tilpasse os.

Mision Café

Tæt på vores hotel lå Mision Café, og her endte vi med at spise to gange, da vi var så tilfredse første gang. Caféen er ret passionerede omkring kaffe, og så har de et bageri lige ved siden af, så brødet er lækkert og friskbagt.

Den første dag fik jeg en ostesandwich (øverste billede) og en kraftig iskaffe. Jeg var glad for, at jeg ikke havde bestilt mere, for der var virkelig gods i sandwichen! Gemalen bestilte en portion yoghurt med frisk frugt og granola og et stykke bagværk. Især yoghurtserveringen imponerede.

Den anden morgen, vi var der, blev jeg nødt til at prøve et stykke surdejsbrød med frisk ricotta, tomater, pesto og karse. Jeg er ellers mest til en ostemad og lidt frisk frugt om morgenen, men denne brunchservering var virkelig lækker.

Det var ikke helt billigt på caféen (sammenlignet med det øvrige prisniveau i Madrid), men jeg synes, at det var det værd.

morgenmad i Madrid, brunch, restaurant

Zenith Brunch & Cocktails

En anden morgen smuttede vi forbi Zenith, der lå på vejen over mod Retiroparken, som vi ville spadsere i. Her var der et større udvalg af serveringer, og da vi skulle spise sent frokost, så valgte jeg både en smoothiebowl frisk frugt og granola samt en croissant med røræg, purløg, løg og ristede løg (!). Smoothiebowlen var frisk og velsmagende. Croissanten var… på det jævne, men en interessant fortolkning.

Starbucks

Den sidste morgen havde vi talt om at prøve et tredje sted, men så var vi alligevel bekymrede for, om det ville trække ud, så vi ikke kunne komme så tidligt ud til lufthavnen, som vi ønskede. Så vi endte på Starbucks. Og det var dårligere end forventet. Jeg kan huske, at vi for mange år siden brugte Starbucks i London, når vi skulle have hurtig morgenmad på farten, og at deres yoghurtbægre var ganske gode. Det passede fortsat. Til gengæld var deres croissant kedelig, og så laver de åbenbart verdens dårligste cappuccino! Det overraskede mig faktisk. Jeg troede ellers, at de gik bare lidt op i kaffe (jaja, jeg ved godt, at der findes bedre steder, men…), men det var uden tvivl den mest ringe cappuccino, som jeg nogensinde har smagt. Well, så lærte jeg det.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *