Hvordan går det med Piskeriset?

Hvordan går det med Piskeriset?

Hvis du er fast læser, så ved du nok, at bloggens server brændte sammen i slutningen af september, og bloggen var derfor offline i flere dage, indtil min serveransvarlige måtte smide håndklædet i ringen og se i øjnene, at indholdet ikke kunne reddes.

Heldigvis havde jeg en backup fra starten af september, så jeg fandt frem til en ny server, jeg kunne smide bloggen op på, og så havde jeg ‘kun’ to udfordringer – jeg manglede alle indlæg skrevet efter den 5. september, og min backup indeholdt ikke fotos! Det sidste betyder, at jeg har en masse timer foran mig med upload af gamle fotos. Heldigvis har jeg næsten alle originaler, og jeg kan benytte lejligheden til at få lagt dem op i et større format, der i højere grad passer til nutidens blogdesign. Men det vil tage et godt stykke tid. Pt. har jeg fået uploadet næsten alle fotos, der hører til oktober-indlæggene hvert år, og i den kommende tid fokuserer jeg på november- og december-indlæggene.

Jeg mangler som sagt de indlæg, der blev lagt op efter 5. september… eller rettere det gjorde jeg, for i dag lykkedes det mig at genskabe de fleste efter at have fundet dem som cached sider på Google. Jeg mangler nu kun 2 restaurantanmeldelser (som jeg kommer til at genskabe så godt, jeg nu kan, da det var gode spiseoplevelser fra vores Bornholm-ferie) og to gange madsnegle, som jeg nok bager igen og atter lægger på bloggen.

Så alt i alt er jeg ret fortrøstningsfuld.10 thoughts on “Hvordan går det med Piskeriset?”

    • Det kan en backup godt, men der er så meget indhold på min blog, at systemet plejede at crashe, hvis jeg også valgte at downloade med billeder, så jeg plejer kun at tage af teksten. Den er dog også den vigtigste 🙂

  • Hey, det ser ud til at min feedreader har gemt en del af dine indlæg dog uden billeder. Skriv hvis jeg skal sende en eller flere af dem.

    /martin

  • Hold da op. Det er jo en bloggers værste mareridt. Men hvor er det godt, at det kan lykkes at genskabe så meget. God arbejdslyst!
    Kh Camilla

    • Ja, jeg fatter egentlig heller ikke, at jeg ikke gik i panik, da det skete. Men 2020 har efterhånden budt på så mange crazy ting, at jeg nærmest ventede, det ville ske 😀 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *