Ebeltoft Gårdbryggeri

ebeltoft gårdbryggeri, restaurant, bar, ølbar, restaurantanmeldelse, madanmeldeseDa jeg researchede på gode spiseoplevelser på Djursland inden vores ferie, faldt jeg over Ebeltoft Gårdbryggeri, som havde fået rigtig god omtale. Det lød kort sagt som et rasende hyggeligt sted, og da hverken gemalen eller jeg i forvejen kendte til bryggeriet, så var det oplagt at besøge stedet og smage deres øl.

Ebeltoft Gårdbryggeri holder ude på landet – tæt på Hyllested – med udsigt til vandet. Her er udskænkning af bryggeriets øl og sodavand, ligesom det også er muligt at købe lidt brød og en pølse, som man selv kan grille på de grills, der er sat frem til samme formål. Der er et ganske pænt udvalg af øl og såmænd også nogle enkelte fra andre bryggerier. Vi var der ved frokosttid, så vi snuppede hver en øl samt en pølse og brød til.

Pølserne røg på grillen med det samme, og den fælles grill viste sig at være en ganske hyggelig gimmick, for her faldt man let i snak med de andre kunder. Det er samtidig godt tænkt af bryggeriet, for så skal de ikke selv sætte tid og mandskab af til at grille men kan koncentrere sig om at skænke øl og sodavand. Det kunne selvfølgelig være skønt, hvis der var et lidt større udvalg af retter – man kunne også få spareribs (igen selv-grill) samt blot brød og pesto – men omvendt lagde Ebeltoft Gårdbryggeri ikke skjul på, at man var meget velkommen til selv at tage noget med, der kunne ryge på grillen.

Vi smagte flere af deres øl, men her må jeg med skam melde, at de desværre ikke faldt i min smag. De var ikke særlig nuancerede i smagen, og det er selvfølgelig ærgerligt, når de ellers har et rimelig bredt udvalg. Da vi besøgte bryggeriet, prøvede vi ikke deres sodavand, men det gjorde jeg en af de andre dage, hvor vi spiste frokost på cafeen på glasmuseet i Ebeltoft. Mange af de lokale cafeer og restauranter fører bryggeriets øl og sodavand, og her prøvede jeg en lækker lime-mynte sodavand, som var frisk og balanceret. Jeg kunne derfor godt finde på at købe deres sodavand en anden gang, hvis jeg får muligheden.

Ebeltoft Gårdbryggeri ligger et superhyggeligt sted, hvor der er plads til store og små i alle aldre. Det ligger i et meget smukt område med udsigt til bakker og hav og er bestemt et besøg værd – også selvom jeg ikke var så vild med deres øl. Vær opmærksom på, at de kun har åbent i sommermånederne.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *