Croque Madame og luksus-müsli
Så er det tid til at vise endnu et par af gemalens morgenmadseksperimenter. Den øverste servering er en Croque Madame. Han brugte fuldkornstoastbrød, så det både var sundere og smagte bedre (almindeligt toastbrød er så skingrende uinteressant), og fyldet bestod af stærk sennep, creme fraiche, revet ost, lidt smør og et par skiver skinke. Når toasten er lagt sammen, steges den på en pande, indtil den er gylden, og fyldet er flydende. Den serveres med et spejlæg på toppen – og en overskåret frisk tomat.
Det nederste billede viser en anden klassisk morgenmadstype – yoghurt med müsli. Her er det dog en luksusudgave, hvor vaniljeyoghurten er toppet med en hjemmelavet müsli lavet af havregryns- og rugflager samt mandler, der er ristet i rørsukker på en pande. Ved serveringen er der også drysset lidt hakket mørk chokolade på.
Årh. Sig til, når du begynder at leje ham ud 🙂
Nevar! 😀
(og dog – hvad vil du give? :-P)
Jeg byder på din mand med et stort stykke kage 😉
Til mig eller ham? 😛
Nej nu må det holde. Hvornår er det nu lige min mand begynder på det der? Nåååehj, det må blive >>ALDRIG<< – specielt fordi han ikke kan lide æg……… Ö
Det må han altså arbejde lidt på! Jeg har først lært at kunne lide risengrød sidste år, men inden da lavede jeg da risengrød til gemalen flere gange om året 🙂
Uhmm, sikke en lækker morgenmad 🙂
Mange hilsner
Birthe
Det smagte også rigtig godt 🙂
Den der croque ting (hvadenten det så er herre- eller dameudgaven) har jeg også haft kigget på nogle gange, og det ser jo ikke så svært ud.
Dejligt med sådan en mand der laver morgenmad til dig!
Nej, de var også mere simple, end jeg havde troet – og så var madame-udgaven lidt sundere end herreudgaven, hvor jeg har set flere kalorietunge tilfælde.
Ja, det sætter jeg også stor pris på 🙂