Café Le Jardin

Café Le Jardin

Café Le Jardin er blevet en af Køges mest populære caféer, siden den åbnede i maj sidste år. Man bliver også helt glad i låget, når man træder ind i det farverige univers og straks kan dufte de lækre kager, der frister i montren. Det er da også en tidligere Bagedyst-finalist – Lena Thorsson – der er den ene af caféejerne.

Hos Café Le Jardin kan du købe kager, sandwiches, drinks og varme drikke, og udvalget skifter med jævne mellemrum.

Jeg var forbi stedet tidligere på ugen sammen med min svigermor, og selvom vi først og fremmest kom for at smage kagerne, så måtte vi hellere få lidt frokost først. Jeg snuppede derfor en bolle med tunmousse. En god, mættende sag med en frisk, letsyrlig tunmousse, der dog var lige lovlig flydende til min smag.

café le jardin, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i Køge

Og så var det tid til kagerne. Vi delte et stykke risalamande-cheesecake samt en blondine med hindbærcreme, og begge smagte fantastisk! Cheesecaken havde en let og cremet konsistens med små, fine mandelstykker i og en god, syrlig frugtgelé på toppen. Blondine-kagen havde en solid, sød chokoladekagebund lavet på hvid chokolade med en frisk og yderst velsmagende creme på toppen. Absolut blandt de bedste kager, jeg nogensinde har fået på en café!

Café Le Jardin er helt sikkert værd at besøge. Den ligger i den sydlige del af byen – væk fra centrum – så det er ikke lige en, du kommer forbi, hvis du er ude at shoppe. Men den er bestemt omvejen værd.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *