Dessertpasta med hvid chokoladesauce
Vores gæster, der blev udsat for citronpasta med auberginer samt sommersalat med semi-tørrede tomater, fik også en osteservering samt… dessertpasta med chokoladesauce!
“Hvad!?”, tænker du måske, “kan man bruge pasta i en dessert?”. Selvfølgelig kan man det – i hvert fald hvis man laver den selv, og det har jeg gjort før – nærmere bestemt en dessertlasagne med vanilje-pastaplader, hvid chokoladecreme samt jordbærkompot.
Til aftenens dessert – til fire personer – brugte jeg en halv portion vaniljepasta, som blev skåret i meget tyndt. Jeg vil dog anbefale at skære dem lidt tykkere, så de har lidt mere bid.
Jeg lavede en hurtig hvid chokoladesauce. Den blev lidt tynd, så jeg vil anbefale dig at bruge ca. 70 g god hvid chokolade (jeg anbefaler Ivory eller Opalys fra Valhrône) og ca. 1½ dl fløde.
Fordel din dessertpasta i fire skåle. Hæld lidt lun chokoladesauce over og pynt desserten med friske jordbær eller hindbær (jeg ville helst have kombineret min dessertpasta med hindbær, da de har mere syrlighed, og det vil passe ekstra godt til den hvide chokoladesauce).
Voilá! Dessertpasta med hvid chokoladesauce og friske bær. Er du rigtig kæk, smider du også lidt frisk mynte eller basilikum oven på.
Det lyder som en super sjov dessert! Godt tænkt
Mange tak 🙂
En pastadessert. Det har jeg godt nok aldrig tænkt på, at man kunne lave, men så har jeg da lige lært noget nyt og spændende, kan man sige. 😀
Hehehe! Ja, jeg kan ikke gøre for det – jeg er et legebarn 😀